Rizespor'dan İki Efsaneye Ziyaret

 


Yeni sezonla birlikte takımımızla şehrimizin birlik – bütünlüğünü sağlamak adına gerçekleştirilmeye başlayan sosyal projelerden biri daha hayat buldu. 

Çaykur Rizespor’a emek vermiş isimlerle takımımızı bir araya getirmek için 15 Ağustos Çarşamba günü, antrenman sonrasında futbolcularımız Ali Çamdalı ve Musa Çağıran; kurucu başkanımız ve en yaşlı kongre üyemiz olan Muharrem Kürkçü ile 7 yıl A takım kaptanlığımızı yapan efsanevi futbolcumuz Hüsnü Kürkçü'yü ziyaret etti. 

Yönetim kurulu üyemiz ve basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır: “Rizespor için büyük çaba sarf eden ve çok değerli emekleri bulunan isimler kulübümüzün kökleridir. Daha güçlü olmak, daha güzel günler görebilmek için bu değerlerimize saygı göstermeyi asla ihmal etmeyeceğiz. Hep birlikte başaracağız.” dedi. 

Geçmişte yaşanan zor günlerin ardından Rizespor’un çok aşama kaydederek bu günlere geldiğini vurgulayan Muharrem Kürkçü gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini basın mensuplarına bildirdi. 

Hüsnü Kürkçü ise: “herkesin bildiği gibi eskiden takımla taraftar arasında bir kopukluk vardı, halkla iç içe olan futbolcuları aramızda görmek bizi mutlu ediyor” diyerek memnuniyetini belirtti. 

Futbolcularımızla uzun süre sohbet eden efsanelerimiz duygu dolu anlar yaşadı. Futbolcularımız; iki efsane kişiliğe isimlerine özel hazırlanan yeni sezon formaları hediye ettiler. 

  

ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın