Yardımcı; “Yoğurdu Üfleyerek Yeme Zamanı”

“Yoğurdu Üfleyerek Yeme Zamanı”


 

Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, yabancı oyuncu transferinde bir takım kriterlerin olması gerektiğini belirterek ;” Artık yoğurdu üfleyerek yeme zamanı geldi” dedi.

Döviz kurlarında yaşanan hareketlikler nedeniyle Türk takımlarının yabancı oyuncu transferlerinde bir takım kriterlerin gelmesinden yana olduğunu belirten Yardımcı;” Bu döviz hareketliğinde yabancı futbolcuların durumu ele alınmalı. Bir tedbir gerekiyor, sayıyı geçtik. Kriterler olmalı, yaş sınırı, milli olma sayısı gibi. Gücümüz yok, yoğurdu üfleyerek yemek gerekiyor ve orayı da aştık artık” dedi.

Finansı iyi yönetmek gerekiyor diyen Başkan Hasan Kemal Yardımcı;” Finansı iyi yönetmemiz lazım, finansı iyi yönetenler ayakta kalacak. Biz biraz daha hatalardan ders alarak bu işi çözeriz, çözemezsek zaten bu sistemden vazgeçmek lazım ve bu işin vicdanı kanaati var. Bu yaptığımız işin Rize’ye ne kadar katkısı var? Rizespor ilgi alaka var, ben görüyorum, Rize’de ana konu Rizespor. Finans konusunu iyi yönetmezsek zaten lastik gümleyecek, ineceğiz aşağıya. Finans krizini iyi yönetebilirsek ki bu gücümüz ve imkanımız var bizde bu fırsatı hep beraber iyi yönde kullanacağız” ifadesini kullandı.

Yönetim kurulu olarak şeffaflıktan yanıyız diyen Başkan Yardımcı;” Ben bunu yönetim kurulu üyelerine de söylüyorum. Yanlışta yapsak şeffaflıktan yanayım. İyi işler oluyor Rize’de, seyirci arttı, coşku var. Eksik yanımızda var elbette”

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın