Uslu;" Çok Kırılgan Bir Takımız"

Çaykur Rizespor'da hedef galibiyet
- Yeşil-mavili ekibin oyuncusu Mehmet Uslu:
- "Hedefimiz Antalyaspor deplasmanında ilk galibiyetimizi almak"

 


Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Mehmet Uslu, ligdeki ilk galibiyetlerini Antalya'da almak istediklerini söyledi.

Mehmet Uslu, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasında istedikleri oyunu oynadıklarını kaydetti.

Kendi sahalarında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile oynadıkları maçta beklentilerin altında kaldıklarını ifade eden Uslu, şöyle devam etti:

"Aldığımız bir puan sevindirici diye bakıyoruz ama onun akabinde oynadığımız ilk iki haftada en azından dört puan bizim için çok büyük avantaj olacaktı. Lige yeni çıkmış bir takımız. Çok transfer geldi. Uyum süreci ve sezon başı olması birer etken. Bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Bizim de hedefimiz Antalyaspor deplasmanında ilk galibiyetimizi almak."


- "Daha yukarıları ve galibiyetleri hedefliyoruz"


Uslu, transfer döneminin devam ettiğini belirterek, "İster istemez bir uyum süreci oluyor. Herkes farklı kıtalardan geliyor. Anlaşmamız biraz zaman alabilir. Biz bu uyum sürecini en iyi şekilde atlatıp sahada sonuca yansıtmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Gol atma konusunda problemleri olmadığını vurgulayan Uslu, "Üç maçta 3 gol attık. Savunma anlamında biraz sıkıntılarımız var. Çok kırılgan bir takımız. Bu, geçen seneden itibaren devam ediyor. Maçlara puan puandır mantığıyla bakıyoruz. Daha yukarıları ve galibiyetleri hedefliyoruz. İyi bir takım olduğumuza inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın