Vedat Muriqi, Ukraynalı Forvet İçin Ne Dedi?

Vedat Muriqi İnanıyor!

Çaykur Rizespor’un başarılı forvet oyuncusu Vedat Muriq, ligin ilk dört haftası içinde takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini fakat şansız şekilde puanlar kaybettiklerini söyledi.

Lige verilen Milli arada ülkesi Kosova Milli takım forması ile iki maça çıktığını hatırlatan Vedat;” Milli takımdan hazır döndüm, zaten geçen sezondan buyana devamlı oynayan, istikrarı olan birsiyim, kendimi çok hazır hissediyorum, milli takım forması altında ilk maçta 90 dakika görev aldım, ikinci maçta ise oyuna sonradan girdim. ligin ilk 4 haftası içinde takım olarak çok iyi mücadele ettik fakat şansız yenilgiler aldık. Bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Bursaspor maçında taraftarımızın desteği altında ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Karaca hoca ile çalışmaktan mutluyuz, bu hafta sonu Bursaspor maçında hem onun adına hem bizim adımıza çok iyi olur” dedi.

Gladkyy’den Öğreneceklerim Var



Son yapılan forvet transferi için görüşlerini paylaşan Kosovalı Milli oyuncu Vedat Muriqi;” Hem kendi adıma hem de takım adına tek forvet olmak iyi olmayabilir. Bu işin sakatlığı var, lig uzun maraton, kupa var. Ukraynalı forvet Gladkyy çok tecrübeli bir forvet, ben ondan bir şeyler öğreneceğime inanıyorum, takıma kim daha fazla katkı sağlarsa o oynasın” cümlesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın