En Kötü Başlangıç!

En Kötü Başlangıç!



Bir yıl aradan sonra yeniden süper lige yükselen Çaykur Rizespor, ligin ilk beş haftasını galibiyetsiz geçerek en kötü başlangıca imza attı.

Sezona Şampiyon teknik adamı İbrahim Üzülmez’le başlayan yeşil – mavili takım ligin ilk 4 haftası içinde Üzülmez ile sadece iki puan toplayabilmişti. Süper ligin 5. Haftasında Üzülmez’in ardından göreve getirilen teknik sorumlu M.Ali Karaca yönetiminde evinde Bursaspor’u ağırlayan temsilcimiz maçtan bir puan ile ayrılarak ligin ilk beş haftası içinde galibiyet çıkartamayarak sadece üç puan toplayabildi.

Yeşil- mavili takım bundan önce 2013 – 14 sezonunda Rıza Çalımbay önderliğinde sezona başlamış o sezon ligin ilk 5 haftasında 12 puan toplamıştı. Rizespor, 2014 – 15 sezonuna ise Mehmet Özdilek ile giriş yapmış, Özdilek yönetiminde yeşil – mavili takım ligin beş haftası içinde 5 puan almıştı. Çaykur Rizespor, 2015 – 16 döneminde Hikmet Karaman yönetiminde 9 puan alırken, küme düştüğü sezon 2016 – 17 yılında ise yine Hikmet Karaman yönetiminde ligin ilk 5 haftasında 4 puan çıkarmıştı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın