Cumhurbaşkanı Erdoğan Maç Sonu Başkan Kartal'ı Aradı

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal:
- "Başkanlığa Fenerbahçe maçı ile galibiyetle başlamak çok güzel"



Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi 3-0 yenen Çaykur Rizespor'da kulüp başkanı Hasan Kartal, "Başkanlığa Fenerbahçe maçı ile galibiyetle başlamak çok güzel." dedi.

Kartal, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta içinde takımda bazı değişikliklerin olduğunu hatırlattı.

Çaykur Rizespor başkanlığın hafta içi aldığını kaydeden Kartal, "Başkanlığa Fenerbahçe maçı ile galibiyetle başlamak çok güzel. Biz hangi takım olursa olsun ciddiyetimizi bırakmadan gayet inançla, ligin sonuna kadar nereye kadar götürebilirsek hep başarılı olmak için çalışacağız. Başarılı olacağımızı da düşünüyorum." diye konuştu.

Takımın birlikteliği yakaladığına değinen Kartal, "Biz hocamız, sporcularımızla, yöneticilerimizle öyle güzel entegre olduk ki bu bağı kimse koparamayacak. Rize şehri ile bütünleştik. Taraftarlarımızla daha iyi bütünleşerek iyiye gideceğimizden emin olabilirsiniz." şeklinde konuştu.

Kartal, bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maçtan sonra kendilerini aradığı yönündeki bir soruya, "Cumhurbaşkanımız Rizeli olması hasebiyle bizleri arar ama her takıma aynı mesafededir." ifadelerini kullandı.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın