LUA DÖNDÜ, TAKIMA NEŞE GELDİ

Çaykur Rizespor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

 


Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını sürdürdü

 Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde altyapı antrenörü Osman Nuri Şahin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Serkan Kırıntılı ve Wiera katılmadı. Oboabona ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-mavili futbolcular, koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın son bölümünde, futbolcular yarı sahada maç yaptı. Affedilmesinin ardından çalışmalara başlayan Lomana Lualua'nın ise idman boyunca oldukça istekli ve neşeli olduğu gözlendi.

 

 

Şahin” Hazır olacağız”

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörlüğünü yürüten Osman Şahın uyum içinde çalışmaların devam ettiğini belirterek” Rizespor”un iyi bir kadrosu var, yaşadığı bazı şanssizliklar var. Her takım belli dönemler sıkıntılar yaşayabılır, Rizespor bu ekip ile bu sıkıntıları aşacağına inancım tam. Önümüzde Trabzon maçı var, iki komşu ekip ve dostluk içinde geçecek olan bu karşılaşma öncesi takımımızı maça hazırlamaya çalışıyoruz, yeni teknik ekibin gelmesine kadar görevimizin başındayız” dedi.

 

Karaman”la görüşme başladı

-Teknik Direktörlük ismi geçen Hikmet Karaman ile İstanbul”da görüşmelerin başladığı belirtiliyor. Önceki gün başlayan görüşmelerde Tecrübeli teknik adam ile birçok konuda anlaşmaya varıldığı belirtildi.  Başkan Metin Kalkavan ve transfer komitesi üyesi Koray Deniz ile görüşmelerini sürdüren Hikmet Karaman”in Rizespor teknik direktörlüğüne sıcak baktığı belirtildi.

 

 


Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmalarla sürdürecek.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Hasan

     11 Aralık 2014 04:02
         

    Lua cözüni seveyim beee.



    Lua cözüni seveyim bee...

Yorum Yapın