6 Ayda Tepetaklak Oldular!

6 Ayda Tepetaklak Oldular!


 

Çok değil bundan altı ay önce Çaykur Rizespor başkanı ve futbolcusu ile şampiyon takım konumunda, teknik direktör Okan Buruk ise Akhisar Belediye takımı ile kupa şampiyonu teknik adam apoleti ile dolaşıyordu.

Yeşil – mavili takım şampiyon olarak yükseldiği Süper ligde oynadığı 12 maç sonrası dip yaparak, sermayeyi tüketirken, ligin 7. Haftasında göreve başlayan son kupa şampiyonu teknik direktör Okan Buruk’ta Rizespor ile çıktığı maçlarda aldığı sonuçlar ile birlikte teknik adamlık kariyerinde kısa bir zaman içinde zirveden dibi görmüş oldu.

Çaykur Rizespor’a aylık 87 bin ABD Doları karşılığı imza atan genç teknik adam Okan Buruk, çıktığı ilk maçta kendi sahasında Fenerbahçe takımını 3 – 0 mağlup ederek yeşil – mavili takımın ligde ilk galibiyetini almasını sağlamıştı. Buruk, yönetiminde 3 mağlubiyet 2 beraberlik birde galibiyet alan Çaykur Rizespor ligde hızlı bir düşeşe girerek, ligin 12. Haftası sonunda topladığı 8 puan ile son sırada yer aldı.

Mayıs ayı içinde TFF 1.ligde şampiyonluk sevinci yaşayan Çaykur Rizespor futbol takımı, oyuncusu, Başkanı ve yönetimi ile zirve yapmıştı. Yaşanan gelişmeler ve alınan sonuçlar sonrası yeşil – mavili takım 6 ay içinde ise dip yaparak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Lige eski teknik adamı İbrahim Üzülmez ile başlayan, daha sonraki süreçte izleme komitesinde görev yapan teknik adam M.Ali Karaca ile yoluna iki maç devam eden Rizespor’da son olarak göreve Okan Buruk getirilmiş, bir diğer değişiklik ise idari kısımda Başkanlık koltuğunda olmuştu.

Eski Başkan Hasan Kemal Yardımcı, ani bir kararla yerini Başkan vekili Hasan Kartal’a devir ederken, ligin 12. Haftası sonunda Çaykur Rizespor camiası altı aylık kısa bir zaman dilimi içinde Başkanı ile Futbolcusu ile Hocası ile sert bir düşüşe imza atarak tepetaklak oldu.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın