Hasan Kartal Gündemi Değerlendirdi

ÇAYKUR RİZESPOR BAŞKANI HASAN GÜNDEME DAİR GELİŞMELERİ ÇAY TV EKRANLARINDAN DEĞERLENDİRDİ..



Metin Bey 12 Milyonu Bıraksın


 


Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kartal, geçmiş dönemlerde kulübün iyi idare edilmediğini ifade ederek;” Ben dahil bu kulübe elden para verenler var. Bunu bir şekil muhasebeleştirmek gerekiyor. Ben bugüne kadar Rizespor’a 6 Milyon 750 bin lira verdim. Eski Başkan Metin Kalkavan’ın ise 12 Milyon lira alacağı var. Eğer Metin Bey bu parayı bir şekilde kulübe bırakmışsa alacaklı olarak gözükmemeli. Bu işi çözmemiz gerekiyor. Bu kulübün her türlü problemini temizlememiz lazım, temizlemeden gelinmiş yığılmış, yığılmış borçlar üst üste gelmiş. Bu işleri temizleyeceğiz inşanla. Tabi karşımıza ne çıkacak bilmiyorum? Metin bey ne diyecek bilmiyorum? Derse ki benim alacağım var, işte o zaman Metin beye de borcu var. Metin bey bu kulübe 8 sene başkanlık yaptı, bıraksın 12 Milyonu. Ben 1,5 aylık başkanlık yaptım yaklaşık 7 milyon para verdim. Ne olacak yani bu havayı başka bir yerde bulamasınız. Koskoca Rizespor..” cümlelerini kullandı.

 

Taraftar Heykelimi Diker!

Çaykur Rizespor’un A.Ş ortakları çatısı altında işlerin yürüdüğünü belirten Başkan Hasan Kartal, “ Bu takımın büyükleri var, bana deseler ki “ Hasan Kartal bu şirketten sadece sen sorumlusun” o zaman ben bunu yaparım. Bizim büyüklerimiz var ve biz bu büyüklerimizle de istişare ediyoruz. Benim üstümde de akil insanlar, abiler var. Dolayısıyla yalnız ben sorumlu olsam borçlardan başkan ve yönetim üyeleri de sorumludur maddesini koyarım, Etimesgut Belediye’de koyduğum gibi, ama dediğim gibi Rizespor A. Ş ortakları var, bu işi hep beraber bir araya gelerek, iyi istişareler ederek bunu yapmamız lazım. Ben bu işi hayata geçirdiğim zaman Rizespor taraftarı benim heykelimi diker. Bu kadar iddialıyım” açıklamasında bulundu.

Benim Rizespor Başkanlığına ne İhtiyacım Var?

Yeşil – mavili takımın Başkanlığına atanan Hasan Kartal, kendisinden önceki gibi Başkan portföyünde olmayacağını bir kez daha savunarak; “ Ben fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim ama geldiğim noktada Allaha şükür geldiğim yer bellidir. Ben hayatımda başarısız olmadım, ben burada da başarılı olmayacaksam bu işi yapmam. Benim Rizespor Başkanlığına ne ihtiyacım var? Tek ihtiyacım var, ruhen beni rahatlatıyor. Niye? Kendi memleketime hizmet ediyorum. Doğduğum topraklara hizmet etmek için Rizespor’a başkalık yapıyorum. Onun içindir ki orada görev yapan yönetim kurulu arkadaşımda bir deplasman bedeli olan 50 bin lira verecek. Yani bir deplasmanı üslenecek, bir diğer ise kulübe sahip çıkacak, bu kulüpte tüyü bitmeyenlerin hakkı yenilmeyecek, yanlışım varsa bende eleştiriye açığım. Bilerek yanlış yapmam ama insanız, kuluz. Her konuda destek olacak bir yönetim istiyorum” dedi

Yılmaz Bal’a Asgari Ücret!


 

Başkan Kartal, geçen ay göreve getirdiği sportif direktör Yılmaz Bal için övgü dolu sözler söyleyerek;” Ben futboldan anlamam, ben harita mühendisiyim, aynı zamanda da iyi bir yöneticiyim. Futboldan anlamıyorsan bu işten iyi anlayan birisini bu işte görev vereceksin. Yılmaz, benim Etimesgut Belediye takımının geçmiş dönemlerde sportif direktörlüğünü yapmış, bize gelmeden önce de Bursaspor’un kaleci antrenörüydü. Bursaspor’dan aylık 22 bin lira maaş alıyordu. Rizespor’a asgari ücret karşılığı sözleşme yaptırdım, vereceğimi kendi şirketimin üzerinden karşılayacağım, o şekilde getirdim. Rizespor’ bu konuda hiç yük vermedim, benim gibi Rizespor’da geçmiş dönemlerden bir başkan daha göstersinler? Ben, Rizespor’a yük getirecek hiçbir şeyi istemem, bana Rizespor otel yeri ayırsın, bana Rizespor uçak bileti alsın, istemem. Ben bunlara dikkat ediyorum, Yılmaz’da bunları iyi yaptığı için aldım, bana teknik konuda bilgi versin diye aldım” ifadelerini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     15 Kasım 2018 22:38
         

    ALLAH yolunu acik etsin bu duygular icinde oldugun müddetce kimki de gelmis gecmis rizemin bilerek kurusunu yemisse kan kussun  baskan öyle bir aciklma yaptinki inan  duygulandim bir kendine göre has rizeli olarak rizeme iyi duygular besleyenlerden ALLAH im razi olsun

Yorum Yapın