Buruk;" Takviyeler Yapacağız"

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Burak ise Trabzonspor deplasmanına kazanmak için geldiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Maçtan önce de kazanmanın planlarını yapmıştık. Ama özellikle ilk yarı şanslar da geldi. Öne geçme şansları daha çok bize geldi ama şanssız bir gol yedik. İkinci yarı yine kolay bir şutta kalecimiz rakibin ayağını uzatmasıyla yanıldı ve golü yedik. 2-0'dan sonra oyunu çevirmeye çalıştık, hamleler yaptık. Pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimizin hücum hattındaki ayakları bize göre daha kaliteliydi ve sonlandırmayı daha iyi yaptılar. Çok fazla pozisyona girdik, sadece gol gelmedi. Rakibimizi 4-1'lik galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Böyle bir sonuç maçın hakkı değildi ama bir taraf attı, diğeri atamadı."

Kadro olarak yenilenmeye ihtiyaçlarının olduğunu aktaran Buruk, "Özellikle savunmada sıkıntı yaşıyoruz ama çok fazla alternatifimiz yok. Bu nedenle değişikliğe gidemedik. Geçen maçta da çok hata yapmıştık, bu maçta da yaptık. Yeni oyuncular alacağız, takviye yapacağız." dedi.

Okan Buruk, özellikle savunmadaki eksiklerini gördüklerini kaydederek, "Bu anlamda takviye yapıp, ikinci yarıya çok daha iyi başlamak istiyoruz. Çünkü şu anda açılmış bir puan farkı yok. Yapacağımız takviyelerle ikinci yarı ilk 6 haftada farkı kapatıp, lige ortak olmak istiyoruz. Şu anda elimizdeki kadro olarak buydu. En iyisini yapmaya çalıştık. Hedeflerimizden hiçbir sapma yok. Kaybettiğimiz için, puan durumundan dolayı çok üzüntülüyüz. Kadro olarak yenilenmeye ihtiyacımız var. Kadronun çok daha güçlü, çok daha alternatifli olması gerekiyor. Bunun için de bazı oyuncuları gönderip, yeni oyuncular alacağız." şeklinde konuştu.

Buruk, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına yönelik sorulan soruya ise "Bence şu anda üstteki gruptan 7-8 takım şampiyonluk hesabı yapıyor. Bu sene bir sürpriz çıkabilir. Üst taraftaki her takımın şampiyonluk şansının olduğunu düşünüyorum." ifadesini kullandı.



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    ahmet

     23 Aralık 2018 21:26
         

    BU MAÇIN KATİLİ OKAN BURUKTUR OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ BİLE YAPMASINI BİLMEYEN BİR ADAMA TRANSFER YAPTIRMAK AHMAKLIKTIR DERHAL KOVULMASI GEREKİR RIZA ÇALIMBAY GELMESİ GEREKİR BUNUDA YAPAMAYACAKSA YÖNETİM DEFOLSUN GİTSİN EKREM CENGİZ GELSİN



    OKAN İSTİFA RIZA ÇALIMBAY GELSİN BU MAÇI OKAN YUZUNDEN YENİLDİK 



    RIZA ÇALIMBAY



    bakın okan geldi 

    samudio , robin , süleyman , vedat performanslarında büyük düşüş var okan bazı oyuncuları kazandı ama bazı oyuncularıda kaybediyor okan bu işin üstesinden gelemicek bu kadar basit değil mustafa denizli ve sonrasında rıza çalımbaydan sonra rizespora aklı başında bir hoca gelmemiştir derhal kovulmalı



    TORPİLLE HOCA TRANSFER EDİLİRSE BÖYLE OLUR BEYLER OKAN GELDİ GEÇMİŞ OLSUN 

  2. 0 0
    {usertitle}

    BIRRIZELI

     24 Aralık 2018 02:12
         

    kimi kandiracagin 

    kazanmak icin geldin 4 tane yedin

    BIRAZ IZZETI SEREFIN VARSA CEKER GIDERSIN

  3. 0 1
    {usertitle}

    ersin

     25 Aralık 2018 20:55
         

    OKAN İSTİFA RIZA ÇALIMBAY GELSİN

    HASANLAR GİTSİN 

    CENGİZLER GELSİN

Yorum Yapın