Mykolo Moroziuk ve Nakoulma Rizespor'da!

 


2 Oyuncuda resmi İşlem Tamam!

Çaykur Rizespor’un ocak ayı ilk transferleri Ukraynalı Mykolo Moroziuk ile Burkino Fasolu Nakoulma oldu.

Yeşil – mavili takım iki oyuncu ile sezon sonuna kadar anlaşma vardığı öğrenildi.

Öte yandan Çaykur Rizespor'da takım kaptanı Ali Çamdalı ile yolların ayrılalacağı bilgisine ulaşıldı. Bu futbolcuyu Antalyaspor kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Tolga

     11 Ocak 2019 18:21
         

    Adam bir seneden beri yatiyor, hazir futbolcu takima direk katki yapacak diye aliyorlar. Allah akil fikir versin. Takim birileri tarafindan sabote ediliyor, yazik bütün emeklere. Sanki sagbek yoktu 4 üncü sagbek transfer edildi, hadi hayirlisi!!!!

  2. 0 0
     12 Ocak 2019 00:20
         

    İiyi bir Nakoulma çok iyi iş yapar da umarız 1.devrede oynamıştır, oynamamışsa Glacky gibi hazır hale gelene kadar lig biter biz de düşeriz.Okan hoca ısrarla inatla defansa çok iyi transferler demişti, hala stoper ve önlibero alınmadı, hala takımı oynatacak ileri taşıyacak 8-10numara bi Cernat tarzı adam alınmadı, en az 1stoper,1solbek,1önlibero,1santrafor arkası 10numara en az 4iyi adam daha şart,unutmayalım 2.yarının telafisi yok,12puanla son sıradayız,17de 9galibiyet şart, o yüzden işi şansa bırakmadan acil 4-5nokta iyi adamlar daha almamız şart,yoksa bu takım yetersiz yedeksiz çok eksik,12puanla son sıradan,9galibiyet çıkaracak kadro çok yetersiz,,ahhh be yönetim bi kez de şu transferleri eksikleri önceden görseniz kampa yetiştirip hazır hale gelse takım,ilk haftadan tam takım galibiyetler alsak ama biz sıkışıp son haftalar kapı önüne konmuş boş belrş transfer yapmayı seviyoruz,2si de bedelsiz belli ki külüplerince gözden çıkarılmış adamlar, umarız bundan sonra acil 1kaç güne 1solbek,2stoper,1önlibero,110numara en az 4-5nokta iyi hazır adam alalım da,şu lige kalalım yönetim 9galibiyet alacak iyi transferler yapın,kapıya konmuş bedelsiz adamlar değil!!!

Yorum Yapın