Ligin En Fazla Kurtarış Yapan Kalecisi Konuştu!...

 

Süper ligin ilk yarısında en fazla kurtarış yapan kaleci olan Gökhan Akkan, ikinci yarı öncesi önemli mesajlar verdi. Ligin ilk yarısının istedikleri gibi gitmediğini ve bununla da beklenen sonuçları alamadıklarının altını çizen Gökhan, “İlk yarıda iyi oynayıp galibiyeti hak ettiğimiz maçlar vardı. Takım arkadaşlarımla birlikte çok çaba sarf ederek emek harcadık ama iyi sonuçlar alamadık. Rizespor olarak hak etmediğimiz bir yerdeyiz. İlk yarı geride kaldı ve biz gerekli dersi aldık. İkinci yarı her şey çok farklı olacak” dedi.

Antalya kampının çok iyi geçtiğini ifade eden Gökhan Akkan, “Pozitif bir ortamda çalışarak çok iyi hazırlandık. Bu çalışmaların emeğini ve karşılığını sahaya yansıtarak ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Bununla da Rizespor’u yukarıya hak ettiği yere taşımak istiyoruz”. Takım olarak yerli ve yabancı herkes durumun bilincinde olduğuna dikkat çeken Gökhan, “Her yönden çok çalışarak çok güzel bir kamp geçirdik. Çalışmalarımıza aynı şekilde Rize’ dede devam edeceğiz.

 

Ne kadar çok çalışıp antrenman yapsanda önemli olan maç performansıdır. Biz yaptığımız çalışmaların karşılığını almak istiyoruz. Ligin ilk yarısında en fazla kurtarış yapan kaleci oldum. Ancak ligde en fazla gol yiyen takımlardan biriyiz. Futbol takım oyunudur. En azla kurtarış yapan kaleci olmak bireysel bir istatistiktir. Bu yukarıda ancak takım olarak son sırada olmamız benim için üzücü. Bu istatistiğin ligde bulunduğumuz konumdan dolayı fazla bir önemi yok. Futbol takım oyunudur” dedi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın