Yedek Hucüm Bot!

Yedek Hucüm Bot!


 

Çaykur Rizespor’un devre arası transferlerinden Nakoulma, ligin ikinci yarısında oynanan üç maçta alınan 9 puana oyuna sonradan girerek büyük katkı verdi.

Geçen sezon Fransa liginde Nantes forması giyen Burkina Fasolu oyuncu Nakoulma, bu sezonun ilk yarısını ise kulüpsüz geçirmişti.

Yeşil – mavili takımın yeni transferi ligin ikinci devresinde oynanan Kasımpaşa, Akhisarspor ve son olarak Erzurumspor maçlarında oyuna ikinci yarılar dahil olurken, bu üç maçta siyahi oyuncunun ortaya koyduğu futbol attığı gol ve attırdığı goller ile takımına büyük bir güç verdiği gözlendi.

Son oynanan Erzurumspor deplasman maçında oyuna 62. Dakikada Aatıf’ın yerine dahil olan Nakoulma, maçta hocasından aldığı süreyi bir kez daha iyi kullanarak, alının kirik üç puana direk katkı sağladı. Yeşil – mavili takımın Erzurumspor deplasman maçında Boldirin’in ayağından attığı tek gole asist yapan Nakoulma, ilerleyen haftalarda hocası tarafından sahaya ilk 11’de sürüleceği tahmin ediliyor.

Petrucci Korkuttu!


 

Yeşil – mavili takımın orta sahasının savaşan futbolcularından olan İtalyan oyuncu David Petrucci, son oynanan Erzurumspor maçında ayağına aldığı darbe sonrası oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Ayağı şiş olan ve bileği dönen İtalyan oyuncunun bugün MR’i çekileceği öğrenilirken, bu oyuncunun cumartesi günü oynanacak olan Antalyaspor maçına yetişmesinin zor olduğu seslendirildi.

Prime Devam!

Çaykur Rizespor’da art arda alınan galibiyetler yüzleri güldürürken, alınan sonuçlara Başkan Hasan Kartal bir kez daha duyarsız kalmayarak, teknik kadro ve futbolcuları prime boğdu.

Erzurumspor maçı sonrası soyunma odasına inen Başkan Hasan Kartal, teknik kadro ve futbolcuları aldıkları üç puandan dolayı tebrik ettiği ve bu maçın primini 30 bin Lira olarak açıkladığı öğrenildi.

Kritik maçta zor bir zemin üzerinde altın değerinden alınan üç puandan oldukça mutlu olan Başkan Kartal, önce açıkladığı 30 Bin lira galibiyet primine ilave olarak 10 bin lira daha ekleyerek, maç primini 40 bin liraya yükselttiği seslendirildi.

 

Boldrin’le Bu Kez Galibiyet Geldi!

Çaykur Rizespor’un bu sezon başında Kayserispor takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı 10 numara Boldrin, bundan önce attığı goller galibiyet getirmemişti.

Ligin ilk yarısında Konyaspor ve Bursaspor’a birer gol atan Brezilyalı oyuncu bu maçlardan beraberlikle ayrılmıştı. Önceki gün oynanan Erzurumspor maçında kritik bir gole imza atan Boldrin’in böylece yeşil – mavili forma altında süper ligde attığı 3. Gol ile takımına bu kez üç puan getiren isim oldu.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    murat

     5 Şubat 2019 16:19
         

    yedek bot olmamiş, yedek atmaca daha güzel olurdi.

Yorum Yapın