TUFAN RAKICI; BİZİM SEVDAMIZ RİZESPOR

BİZİM SEVDAMIZ RİZESPOR

Rizespor camiasının sevilen isimlerinden olan Tufan Rakıcı, taraftarın ve camianın toplumda söylenen bazı sözlerin tesiri altında kaldığını bunun da hiç hoş olmadığını söyledi.
Bazı dedikoduların olduğunu bununda camiayı üzdüğünün altını çizen Rakıcı, “Rize’de çok güzel insanlar var. Belli becerisi kapasitesi ve gücü olan insanların toplumda her olayın içine girmesi de söz konusu olamaz. Büyüklerimizin isteğiyle Rizespor’ da görev değişikliği oldu ve Kemal Yardımcı’ dan sonra Hasan Kartal göreve geldi. Rizespor’da önceki dönemde görev yapmış yöneticiler için hoş olmayan söylemler konuşuluyor. Bununla da ben şu mesajı vermek istiyorum. Rizespor emir komutayla yönetilecek bir kulüp değildir. Kimse kimseye galipte Rize’ deki insanları etkisi altına alacak gücü veremez. Kimse’ de bu güce sahip değildir. Bu güce sahip olan insanda ağırlığını ve gücünü bilir. Hoş olmayan söylemler ve dedikodularla isimleri geçen herkes bizim için servettir. Biz Rize’de yaşayıp Rize’nin havasını teneffüs ediyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere büyüklerimize bazı konular olduğu gibi izah edilmiyordur. İbrahim Tali ve diğer arkadaşlarımız 50-60 bin liradan kaçacak arkadaşlarımız değildir. Kimse kimseyi tahkimi altına alamaz. Ayrıca Mehmet Cengiz’in yıllardır Rizespor’a verdiği paralar hiç dile getirilmiyor.  
Rize’de herkesin birbirini iyi tanıdığını ifade eden Tufan Rakıcı, “Cengiz ve Yardımcı ailesinin sadece sporda değil, eğitimden sağlığa Rize’ye büyük hizmetleri vardır. Herkeste bunları biliyor. Bizde bunlarla gurur duyuyoruz. Hiç gereği yokken anlamsız dedikodular ve eleştiriler yapılıyor. Bizim güzel insanlarımıza kimse racon kesmesi söz konusu olamaz. Rizespor’un başkan ve yönetimi başarılarına başarı katsın bizde destekçisiyiz. Ancak başkan Kartal’ın yönetim kurulu üyelerinden istediklerini gerçekleştirmelerinin de takipçisi olacağız.  Hangi yöneticinin ne vereceği ne getirip ne dağıtacağını takip edip göreceğiz. Zoru ve derdi olan gelsin konuşalım. Rizespor Rize’nin gururudur.  Özümüzle sözümüzle Rizeliyiz” diye konuştu.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    Vatan RAKICI

     19 Şubat 2019 10:11
         

    AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK
    ÖMRÜNÜZ UZUN OLSUN ...

     

Yorum Yapın