KARAMAN, TRANSFERDE KAÇ OYUNCU İSTİYOR? KWEKUE MUTLAKA SARI KART GÖRECEK !

Ekvator Ginesi’nin ev sahipliğinde, 17 Ocak-8 Şubat 2015 tarihlerinde düzenlenecek 2015 Afrika Uluslar Kupası finallerine Ç.Rizespor’dan iki isim gidiyor.

 

 

 

Yeşil- Mavili ekipten Fildişi Sahilleri Milli takımına çağrılan Osmane Vıera ve Kamerun Milli takım oyuncusu Leo Kwekue 2015 Afrika Uluslar Kupası'nda forma giyecek.

Asya Futbol Şampiyonasına katılan Irak Milli takımında forma giyen Ali Adnan ve ameliyat olan Nijerya Milli takım oyuncusu Oboabona Ç.Rizespor’un ikinci devre öncesi diğer eksik oyuncuları.

Hikmet Karaman:" Hazır Oyuncu Alacağız"

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Sarıyer maçı sonrası transferde bu oyuncuların yokluğunda mutlaka transfer yapmaları gerektiğini belirterek ;” Alacağımız oyuncu hazır oyuncu olacak. Takımda beş as oyuncu uzun bir zaman bizimle olmayacak. İkinci devre telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bu durum karşısında mutlaka transferler yapacağız” dedi.

Akhisar Belediye maçı sonrası İstanbul’da yöneticilerle bir görüşme yaptığını, cumartesi günü oynanacak olan Konyaspor maçı sonrası tekrar bir görüşme yapacağını dile getiren Karaman;” Son karar Konyaspor maçı sonrası alınacak. Sarıyer maçında lig maçlarında fazla forma şansı vermediğim futbolculara şan tanıdım. Bir çok oyuncu kilo almış, atıp kesmekle olmuyor. Er meydanı yeşil sahalar kendilerini burada gösterecekler. Takımda gidecek, kalacak ve mutlaka yeni gelecek oyuncular olacaktır. Bu işin şakası yok, beş as oyuncumdan uzun bir zaman yoksun olacağım, gereken takviyeler listemizde var, alt liglerden gelecek vaat eden oyuncu alamayacağız. Bize gelecek oyuncu hazır olması gerekir” ifadesini kullandı.

Kamp Belek’te..

Öte yandan yeşil-mavili takım ikinci devre hazırlık kampını Antalya Belek’te yapacak.

Evinde oynayacağı Konyaspor maçı sonrası verilecek olan kısa bir aradan sonra kafile 9 Ocak Cuma günü burada toplanacak.

Leo Kwekue, mutlaka sarı kart görmesi gerekiyor!

Ç.Rizespor’da 3 sarı kart ile ceza sınırında bulunan golcü oyuncu Leo Kwekue, hafta sonu oynanacak olan Konyaspor maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

İkinci devrenin başında Afrika kupasında Kamerun Milli takımı ile yer almasından dolayı yer alamayacak olan Kwekue’nin böylece sarı kart cezasını tamamlamış olarak lige yenden sıfırlanmış olarak başlanması sağlanacak.

HABER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın