FERAH:" ALT SIRALAR ATEŞ HATTINA DÖNDÜ"

"Atmacalar"da eksikler can sıkıyor

 

 



- Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah: "Eksik oyuncularımızın çokluğuna rağmen Gençlerbirliği deplasmanından puanla dönmek istiyoruz"

 Spor Toto Süper Ligi'nde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, eksik ve sakat oyuncuların çok olduğunu, her şeye rağmen Rize'ye puanla dönmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, Viera'nın Afrika, Ali Adnan'ın ise Asya Kupası'nda milli takımlarında olduğunu, Kweuke'nin milli takımının elenmesinin ardından takıma katılmasının beklendiğini ancak oynama şansının zorluğuna dikkati çekti.

Engin Bekdemir'in babasının vefatı nedeniyle takımdan bir haftadır ayrı kaldığını söyleyen Ferah, Giray Kaçar ve Murat Duruer'in sakatlıklarının bulunduğunu, Orhan Ovacıklı'nın ise sarı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceğini ifade etti.

Ferah, takımdaki eksiklere rağmen galibiyete inandıklarını vurgulayarak, "Kadromuzdaki önemli oyunculardan çeşitli sebeplerle Gençlerbirliği maçında yararlanamayacağız. Çok zor olsa da üstesinden gelecek güce ve inanca sahibiz. Eksik oyuncularımızın çokluğuna rağmen Gençlerbirliği deplasmanından puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Alt sıraların her geçen maçın ardından iyice ateş hattına döndüğünü kaydeden Ferah, "Her takım her takımdan puan alabilecek güçte. Dün akşam oynanan Akhisar Belediyespor-Balıkesirspor maçında konuk ekibin 2-0'dan maçı 2-2'ye getirmesi alt sıralardaki çekişmeyi çok daha iyi anlatıyor. Biz de alacağımız iyi sonuçlarla bir an önce ateş hattının üzerinde kendimize yer edinmek istiyoruz. Gençlerbirliği karşısında iyi mücadele etmemiz ve az hata yapmamız halinde galibiyetle döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Yeşil-mavili ekibin Gençlerbirliği karşısına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Oboabona, Sylvestre, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Ümit Korkmaz, Obraniak, Holosko, Liban Abdi ve Deniz Kadah muhtemel onbiriyle çıkması bekleniyor.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın