KARAMAN:" BİR OYUNCU ÖZELLİKLE İSTİYORUM"

Maçın ardından

- Gençlerbirliği Antrenörü Şensoy:
"Çaykur Rizespor hak ettiği bir galibiyet aldı"
- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:
"Gençlerbirliği'nin eksik kalmasıyla oyunun inisiyatifini tamamen elimize geçirdik"

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Çaykur Rizespor'un haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Şensoy, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın tahmin ettikleri gibi zorlu geçtiğini ifade etti.

Çaykur Rizespor'un ilk yarıda üstün oynadığını anlatan Şensoy, "Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Ancak ikinci yarıda Giray Kaçar'ın elle oynadığı bir pozisyon var. Hakem penaltı verseydi, belki maçı döndürebilir ve beraberliği yakalayabilirdik. İkinci devre 10 kişi oynamamıza rağmen pozisyonları bulan taraf bizdik" diye konuştu.

Şensoy, kırmızı-siyahlı futbolculara üç kırmızı kart gösteren hakem Özgür Yankaya'nın, yönetimiyle maçın önüne geçtiğini dile getirerek, “Dört büyük takıma sahalarında aynı yaklaşımı gösteremiyorlar. Hakemler maç seçiyorlar. Ligde henüz penaltı kullanmadık" değerlendirmesinde bulundu.

 

 



- Çaykur Rizespor cephesi

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise maçın ilk yarım saatinde iyi bir performans sergilediklerini belirtti.

Gençlerbirliği'nin eksik kalmasıyla oyunun inisiyatifinin tamamen ele geçirdiklerini anlatan Karaman, şöyle devam etti:

"Giray Kaçar'ın aramıza katılmasıyla hem defans güvenliği arttı hem de geriden daha iyi oyun kurduk. Bu maça gelene kadar 16 kişiydik. Altyapıdan bazı oyuncularla profesyonel sözleşme imzaladık. Asya ve Afrika Kupalarına giden oyuncularımızın eksiklerini çekiyoruz. Onların dönmesiyle alternatifimiz artacak."

Karaman, transfer yapıp yapmayacakları yönündeki soruya ise "Oyuncu almak için transfer yapmak istemiyoruz. Bir oyuncuyu özellikle istiyorum, iki oyuncu da olabilir" yanıtını verdi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın