ÖNCE OĞLU, ŞİMDİ BABASI, SIRADA DEDESİ VAR!

BABADAN, OĞULA MEMLEKET AŞKI DEVAM EDİYOR..

 

 

 

Geçen hafta Rize’de oynanan Beşiktaş maçı sonrası Ç.Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan, maçın hakemi Cüneyt Çakır için ;” "Kendisi orijinal baba dede tarafı Rizelidir. Onun için psikolojik olarak etki altında kaldığını düşünüyorum. Burada maalesef negatif olarak etkileniyor kendisi Rizeli diye. Kendisine uluslararası alanda başarılar diliyorum ama burada biraz fazla oluyor" diyerek maçın hakemi Cüneyt Çakır’a haklı olarak serzenişte bulunmuştu.

Aradan bir hafta geçti, bu kez aslen Derepazarlı olan Cüneyt Çakır’ın babası Serdar Çakır, Pazar günü oynanacak olan kritik Mersin idman Yurdu maçına atandı.

MARPETLİ’NİN KALEMİ ASPETLİ’NİN TAKIMINI YAKABİLİR!

İç sahada galibiyeti bulunmayan memleketinin takımının maçında gözlemci olarak atanan Cüneyt Çakır’ın babası eski hakem Serdar Çakır, tutacağı rapora göre Ç.Rizespor’u ceza kuruluna sevk edebilir, en kötüsü sınırda olan yeşil-mavili takıma bir sonraki Eskişehirspor maçında tribün kapatma gelebilir.

MHK, BAŞKAN KALKAVAN’A İNAT ATAMA YAPTI!

Başkan Kalkavan’ın Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklama ardından Mersin İdman Yurdu maçına hakem Cüneyt Çakır’ın babasını bu maça atayan MHK’nin neyin peşinde olduğu, öte yandan her platformda “biz hakkımızı kapalı kapılar ardından arıyoruz” diyerek Rizespor taraftarının gönlünü almasını bilen Başkan Kalkavan’ın bu sözleri sonrası, MHK’nin neden bu yola başvurduğu Pazar günü oynanacak maçtan sonra netleşecek..

 

 

Sırada Dedesi Var!

Başkan Kalkavan’ın Beşiktaş maçı sonrası hakem Cüneyt Çakır için “ babası, dedesi Rizelidir” sözleri sonrası Ç.Rizespor taraftarlarının ;” oğlu geldi, doğradı bizi, bu hafta babası protokolde kalemle doğrar, sırada dedesi var. Başkan Dedesi de Rizelidir, dediğine göre bir o eksik kaldı, o da gelsin bu iş bitsin” dedikleri öğrenildi.

HABER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    recep

     14 Şubat 2015 15:40
         

    Bir ağumuzı aldı ciğeri patladı bir daha ahumuzu alursa beyni patlayacak beyin kanamsından tahtalı koyu boylıcak Rizelinin ahığını alan fazla yaşamayı..akılı olsunlar ….Allahın sopası nerden gelur anlaşılmaz…

     

Yorum Yapın