KARAMAN:" EMİN ADIMLARLA GELİYORUZ"

Maçın ardından

- Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özdilek: "Bizim için çok ağır bir kayıp oldu"
- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman: "Penaltı golü ve rakibimizin 10 kişi kalması işleri kolaylaştırdı"

 

 


 Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sahalarında Çaykur Rizespor karşı 3-0 yenilerek, çok büyük kayıp yaşadıklarını söyledi.

Özdilek, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Çaykur Rizespor karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirtti.

 Maça iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini anlatan Özdilek, şöyle devam etti:

"Rakibin ilk atağı kalemizde gol oldu. Bu tür müsabakalarda kaldırılmayacak tek şey rakibe karşı eksik oynamak. Yine eksik kaldık. Caner'in yaptığı affedilir bir hata değil. Maçın kırılma anı ikinci gol. Öncesi ofsayt, devamında penaltı. Öyle bir penaltıyı Halis hoca veriyorsa bundan sonra Halis hocayı takip edeceğiz. Bu kadar ucuz ve kolay olmamalı kararlar. Bu oyunun aktörü oyuncular hakemler değil."

Kümede kalma yolunda çok ağır yenilgi aldıklarını dile getiren Özdilek, "Bizim için çok ağır bir kayıp oldu. 9 hafta var, sonuna kadar bu mücadelenin içerisinde olacağız. Son dönemde kaybedilmemesi gereken maçları çok kolay şekilde kaybettik. Ortada bir başarısızlık varsa en büyük pay bana ait. Bundan sonraki süreç kolay olmayacak ama savaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Özdilek, bir soru üzerine istifa etmeyi düşünmediğini sözlerine ekledi.

- Çaykur Rizespor cephesi

 

 



Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise deplasmanda çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Oyuncularını tebrik eden Karaman, "Güzel bir gol atarak öne geçtik. Ardından penaltı golü ve rakibimizin 10 kişi kalması işleri kolaylaştırdı. Rahat bir maç çıkardık. Her şey bitmedi 9 maç kaldı, ortada 27 puan var. Biz emin adımlarla  futbolumuzu geliştirerek, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın