Kwekue Gol Attı mı Sorun Yok!

Pres Yapın Şut Çekin!

 

 

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, hafta sonu oynanacak olan İstanbul Başahşehir maçının formülünü söyledi. Deneyimli çalıştırıcı Karaman, süper ligin en az gol yiyen takımına karşı oyuncularına;” presle rakibi hataya zorlayın, kaptığınız toplarla şut çekin” emrini verdi.

 

Yeşil-mavili takımın patronu Hikmet Karaman, Rizeli çalıştırıcı Abdullah Avcı’nın ekibini İstanbul’da böyle imha edecek.

Deneyimli teknik adam lige verilen bir hafta aradan sonra oyuncularına önde baskı ve şut emri verdiği ortaya çıktı. Karaman;” Maçın bazı bölümlerinde önde baskı uygulayacağız. Özellikle Deniz, Sercan ve Kwekue rakip takımın defansı üzerine baskı yapacak. Bu üçlüye ortadan Kıvanç’ta katılacak. Başahşehir takımı arkadan topu oyuna sokan bir ekip. Bu takıma karşı oyunun bazı bölümlerinde önde baskı kurmamız gerekiyor. Kapacağımız toplarla rakip savunmayı zorlayacağız ve kaleye çabuk ineceğiz, hangi oyuncu kaleye görürse şut çeksin” dediği öğrenildi.

 

Ali Adnan Forma İstedi!

Bu sezon ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Iraklı oyuncu İstanbul Başahşehir maçında yeniden ilk 11’de oynamak istiyor.

İdmanlarda oldukça hırslı bir görüntü veren Ali Adnan, hocası Hikmet Karaman’dan forması yeniden talep etti.

53’ün Hakkını Veremedi!

Ç.Rizespor’da 53 numaralı formanın sahibi olan Iraklı Milli oyuncu Hikmet Karaman’ın gelmesi ile uzun bir süre kızağa çekilmişti. Son haftalarda antrenmanlarda gösterdiği performans ile yeniden bir çıkış yakalayan yıldız oyuncu hafta sonu oynanacak olan Başahşehir maçı öncesi hocasına;” ben hazırım” mesajını verdi.

Kwekue Gol Attı mı Sorun Yok!

 

 

Ç.Rizespor’un Kamerunlu forvet oyuncusu, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda takımını sırtlamaya devam ediyor.

28 Puanın Yarısı Kwekue’den Geldi!

Bu sezon ligde sekiz gol atan Leo Kwekue, takıma toplam 14 puan kazandırdı.

Ligde Eskişehir , Sivasspor ve son Erciyesspor deplasman maçlarında alınan üç puanın baş mimari olan Leo, yine deplasmanda birer puanla dönülen Bursaspor ve Balıkesir maçlarında gol atmayı başarmıştı.

Sekiz’in Altısını Dışarda Attı!

İç sahada alınan 2-1 lik Sivasspor maçında iki gol atan Kamerunlu oyuncu ile yeşil-mavili takım sadece onun gol attığı Trabzonspor maçını kaybetmişti. Kamerunlu forvet bu sezon deplasmanda 6 gol atarken, iç sahada sadece iki gol kaydetmişti.

İstanbul’da Siftah Peşinde Olacak!

Ç.Rizespor bu sezon son kez İstanbul deplasman maçına çıkacak. Geçen sezon İstanbul deplasman maçlarında mağlubiyet almayan yeşil-mavili ekip, bu sezon oynadığı dört İstanbul deplasman maçından sadece Beşiktaş’tan bir puan koparabilmişti.

İstanbul Başahşehir maçında teknik direktör Hikmet Karaman’ın en büyük kozlarından biri olacak olan Leo Kwekue, bu sezon İstanbul deplasman maçında siftah yapmak isteyecek. Kamerunlu oyuncu geçen sezon sadece İstanbul maçlarında Kasımpaşa’ya karşı gol atmayı başarmıştı.

Rakip Pes Etmiyor, Geri Dönüyorlar Dikkat!

Geçen sezon bir yıl aradan sonra tekrar süper lige yükselen ve adını İstanbul Başahşehir olarak değiştiren Abdullah Avcı’nın takımı bu sezon oynadığı maçlarda pes etmeyerek, geri dönüşlerin altına imza atan bir takım.

Hatırlanacağı gibi lider G.Saray takımına karşı 2-0 geriye düşen turuncu-lacivertli ekip, maç sonu karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrılmayı bilmişti. Başahşehir takımı bir diğer maçta kendi sahasında Gençlerbirliği ekibine karşı 1-0 geriye düştüğü maçta oyunun son dakikaları içinde art arda bulduğu gollerle müsabakayı 3-1 kazanmayı bilmişti.

HABERLER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın