KALDIRIN KAFANIZI!...

 

 

İSTANBUL KÂBUSU!

Ç.Rizespor bu sezon içerde dışarda İstanbul temsilcileri ile oynadığı maçlardan bir türlü yüzü gülmedi.

 

Yeşil-mavili takım bu sezon İstanbul takımları ile yaptığı dokuz maçtan sadece bir beraberlik alırken sekiz maçtan boynu bükük sahadan ayrılmak zorunda kaldı.

Geçen sezon İstanbul deplasman maçlarında mağlup olmayan, kendi sahasında ise sadece Fenerbahçe’ye kaybeden Ç.Rizespor’da bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı maçlarda kabus yaşadı.

İstanbul’da yaptığı G.Saray, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Başakşehir takımlarına karşı sahadan mağlup ayrılan yeşil-mavililer, sadece ligin 2. Haftasında Olimpiyat stadında oynanan Beşiktaş karşılaşmasından 1-1 lik beraberlikle ayrılmıştı.

Kendi sahasında Beşiktaş, Başahşehir, Fenerbahçe ve son olarak Kasımpaşa takımlarına mağlup olan Ç.Rizespor, ligin son haftasında bir başka şampiyonluk adayı G.Saray ile karşılaşacak.

Tek Galibiyet Kupa’da!

Bu sezon Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Ç.Rizespor, deplasmanda oynadığı maçta Lualua’nın penaltı golüyle galip ayrılmayı bilmişti. Bu maçın rövanşında ise kendi sahasında siyah-beyazlı ekiple berabere kalmıştı. Atmaca kupa’da çeyrek finale yükselme maçında evinde ağırladığı Fenerbahçe takıma karşı ise 4-1 mağlup olmuş ve kupadan elenmek zorunda kalmıştı.

Yarısını İstanbul Ekiplerinden Yediler!

Ç.Rizespor bu sezon ligde İstanbul takımlarından kalesine toplam 23 gol görerek bir rekorun altına imza attı.

Ligde gördüğü 47 gol’un yarısını İstanbul ekiplerinden yiyen yeşil mavili ekip buna karşın İstanbul temsilcilerine sadece altı gol atabildi.

Son Saniyede Fark 7 Oldu!

Ç.Rizespor haftayı evinde Kasımpaşa takımına karşı aldığı 3-1 lik mağlubiyet sonrası en yakın rakibi Karabükspor’un Ankara’da Beşiktaş’a son saniyede yediği gol ile yedi puanlık farkı korumuş oldu.

Balıkesir ve Erciyes takımlarının berabere kalması ardından Karabükspor’un oynayacağı Beşiktaş maçına gözlerin çevrildiği haftada yeşil-mavili ekip Ankara’dan gelen son dakika golü ile güldü.

Berabere devam eden maçta Beşiktaş takımı maçın son uzatma dakikası içinde Cenk Tosun’un kafa golü ile galibiyete ulaşırken, bu skor Ç.Rizespor’a dolaylı yoldan yaramış oldu.

Karabükspor ile cumartesi akşamı oynayacağı maçta ev sahibi takım adına Surinam asıllı Hollandalı kaleci Waterman ve Erdem Özgenç cezası nedeniyle Ç.Rizespor maçında görev alamayacaklar.

Kaldırın Kafanızı, Yüzünüzü Asmayın

Son üç hafta sıfır çeken Ç.Rizespor’da moraller oldukça bozuk olurken, takım kaptanları devreye girdiği öğrenildi.

Kıvanç, Sercan ve Serkan üçlüsü takım arkadaşları ile mini bir toplantı yaparak ;” Biz iyi bir takımız. Son üç hafta bize yakışmayan oyun ve skorlar aldık. Bunu yol kazası olarak değerlendirelim. Bizim takım karakterli oyuncularla kurulu bir ekip. Kaldıralım kafamızı ve yolumuza devam edelim. Karabükspor maçı bizim bir sezonluk karşılığımıza denk gelecek bir maç. Herkes kendine dikkat etsin, şimdi yüzümüzü asma zamanı değil, başarı çok çalışma ile gelir”

Yenemiyorsan Sakın Yenilme!

Cumartesi akşamı Karabük’te dananın kuyruğu tam anlamıyla kopacak.

Kümede kalma mücadelesi veren iki takım Karabükspor ile Ç.Rizespor karşı karşıya geleceği maçta yeşil-mavili ekip aradaki 7 puan farkın kapanmaması adına “yenemiyorsan, yenilme” prensibini devreye sokacak.

Ev sahibi takım Beşiktaş yenilgisi sonrası evinde oynayacağı Rizespor karşılaşmasına final olarak bakıyor. Lige tutunma ve en yakın rakibini yanına çekme adına oynayacağı zorlu maçtan mutlak üç puan parolası ile ofansif bir futbol oynayacak olan Karabükspor’a karşı Hikmet Karaman’ın ekibi sabırlı bir oyun anlayışı altına ani kontrataklarla gol kovalayacak. İki deneyimli teknik adamın karşı karşıya geleceği maçta sakin olan tarafın bir adım önde olacağı aşikâr.

Werder Bremen Bir Şey Göremedi!

Geçen sezon oynadığı futbolla adından sıkça söz ettiren Ali Adnan, bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı.

Başta İspanya ve İtalya takımlarının kıskacında olan Iraklı yıldız oyuncuya bir talipte Almanya’dan çıktı.

Bundesliga takımlarından Werder Bremen’in futbolcu izleme timi, geçen hafta İstanbul’da oynanan Başakşehir maçına geldikleri öğrenilirken, bu maçta oyuna sonradan giren Ali Adnan’ın vasat bir performans sergilemesi ardından bir kez daha izleyelim kararı aldıkları öğrenildi.

Alman temsilcisinin scat ekibi Rize’de oynanan Kasımpaşa maçına gelerek Ali Adnan’ı izlemeye geldiler ama Iraklı oyuncu hocası tarafından maç kadrosuna alınmayınca Werder Bremen’li temsilciler tıpkı Ali Adnan gibi maçı tribünden takip etmek zorunda kaldılar.

Ali Adnan’a kısmet, Edin Visca’ya nasip!

Öte yandan geçen hafta Başakşehir maçında Ali Adnan’ı izlemeye gelen ekip, Başakşehir takımında forma giyen ve o maçta Ç.Rizespor’a bir gol atan Bosanlı oyuncu Edin Visca’ya hayran kaldıkları öğrenildi.

HABER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın