Rizespor İşi 10 Saniyede Bitirecek!

 Durmak yok çalışmaya devam..

 

Atmaca, yeni sezonda hücuma çıkarken işi 10 saniyede bitirmeyi planlıyor..

 

 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda dört gruba ayrılan futbolcular, yardımcı antrenör Roland Koch eşliğinde koşu ve kondisyon ağırlıklı çalıştı.

 

 
Antrenmanın ikinci bölümünde Karaman, oyunculara taktik tahtası üzerinde yapmaları gerekenleri anlattı. Futbolculardan sürekli top rakipteyken baskı yapmalarını isteyen Karaman, topun kendilerine geçmesinin ardından oyuncularından hücumu 10 saniye içerisinde bitirmelerini istedi.

 

Kweuke sen anlat

 

Tahta üzerinde uyarılarda bulunan ve sporcuların durmaları gereken yerleri gösteren Teknik Direktör Hikmet Karaman ikili savunma sistemi ile forvet oyuncusunun nasıl markaj altında alıncağını göstermesinin ardından Kweuke”yi tahta başına çağırarak” Hadi bakalım Leo ne anladın, sen anlat bakalım” dedi. Golcü futbolcu tercuman aracılığı ile anladıklarını arkadaşlarına tahta üzerinde anlatmasının ardından arkadaşları tarafından alkış aldı.

 

 
Yaklaşık 1,5 saat süren idmanın son bölümünde Karaman, iki gruba ayırdığı futbolculara şut ve pas çalışması yaptırdı. Çalışmayı sık sık durduran Karaman, oyuncularına uyarılarda bulundu.

İzinli olan Oboabona ve yeni transfer Patryk Tuszynski çalışmada yer almazken, Avusturya kampında sakatlanan kaleci Gökhan Akkan, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

 

Samsunspor ile Hazırlık Maçı Yapılacak!

 

Sezon Açılışına Katılacaklar...

 

Yeşil-mavili takım 8 Ağustos Cumartesi günü saat 18:00'de Samsun'da Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Geçen sezon Süper lig şansını Final maçında kaybeden Karadeniz takımını bu sezon Ümit Ozat çalıştırırken, kulüp Başkanlığını Erkurt Tutu yapıyor.

 

 

Taraftar Takımını İlk Kez Fenerbahçe Maçında İzleyecek!

 

Yeşil-mavili taraftarlar bu sezon takımını ilk kez ligin ikinci haftasında Rize'de oynanacak olan Fenerbahçe maçında canlı olarak izleyecek.

 

Avusturya kampı dönüşü Rize'de çalışmalarını sürdüren Ç.Rizespor kendi sahasında hazırlık maçı oynamayacak.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın