ÇAYKUR'DAN RİZESPOR'A DEV DESTEK

RİZE ŞEHİR STADYUMU'NUN YENİ ADI “ÇAYKUR DİDİ STADI” OLDU
- RİZE YATIRIM A.Ş. TARAFINDAN İNŞA EDİLEN RİZE YENİ ŞEHİR STADYUMU'NUN İSMİ “ÇAYKUR DİDİ STADI” OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

 


Rize Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen Rize Yeni Şehir Stadyumu’nun ismi “ÇAYKUR Didi Stadı” olarak değiştirildi.
Hizmete açıldığı 2009 yılından bu yana isim arayışları devam eden Rize Yeni Şehir Stadyumu için isim arayışları sona erdi. Rize Yatırım A.Ş tarafından inşa UEFA kriterlerine göre inşa edilen 15 bin kişilik stadyumun ismine, ÇAYKUR Rizespor’un da ana sponsoru olan ÇAYKUR sponsor olarak “ÇAYKUR Didi Stadı” adı verildi.
Konuyla ilgili olarak ÇAYKUR Rizespor’dan yapılan açıklamada, “Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımımız Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Yeni Şehir Stadı'nın ismi 'ÇAYKUR Didi Stadyumu' oldu. Yeşil-Mavili kulübümüzün ana sponsoru olan Çaykur’un, stadımızın isim haklarını da alarak son yıllardaki başarılı büyümesi ile dikkat çeken 'ÇAYKUR Didi' markasının Türk sporuna ve bölgeye verdiği destek daha da güçlenmiş oldu. Uzun vadede Rizespor ile bütünleşen ve bu sezon da ana sponsorumuz olacak olan Çaykur; bilindiği gibi Rize'nin bağrından çıkan Didi soğuk çay markasıyla sporseverlerin, gençlerin ve çocukların sevgisini kazandı” denildi.

ÇAYKUR DİDİ STADYUMU
Rize Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen 15 bin kişi kapasiteli modern stadyum 2009 yılında 12 Ağustos tarihinde Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan hazırlık maçı ile hizmete girmişti. Stadyumda “ÇAYKUR Didi stadı” ismi ile ilk maç Pazar akşamı saat 21.45’te yine Fenerbahçe ile ÇAYKUR Rizespor arasında oynanacak. Stadyumun mimari tasarımında, modern çizgiler, yerel ve geleneksel mimari sentez öne çıkmakta. Stadyum zemin alanı 19 bin 776 metre kareden oluşuyor. Stadyum seyirci kapasitesi; 15 bin 558 kişi.

DİDİ SOĞUK ÇAY PİYASASININ LİDERİ
Stadyuma ismini veden ÇAYKUR’un Didi isimli soğuk çay markası son üç yıldır piyasada. Piyasadaki pazar payını katlayarak arttıran Didi şu anda soğuk çay piyasasının lideri. Yılda ortalama 150 milyon adet satan Didi aynı zamanda yaklaşık 40 ülkeye ihraç ediliyor.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 1
    {usertitle}

    mustafa

     25 Ağustos 2015 01:17
         

    sevindim çok güzel oldu ama bişey yanlış oldu düzeltirseniz sevinirim okunurken stadı yakışmıyor çaykur didi arena okunuşu daha güzel saygılar

     

  2. 0 0
    {usertitle}

    çivrivriv

     16 Ocak 2017 00:01
         

    haber niye eksik bu sponsorluktan rizespora ne kadar gelir gelecek bunu niye paylaşmıyorsunuz. çay bizim,  çaykur bizim rizesporda bizim  neyi saklıyorsunuz.

Yorum Yapın