Rizespor'un Rakibi Trabzonspor!

Lige verilen Milli arada iki komşu takım bugün Rize'de ÇAYKUR DİDİ Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 18:00'de başlayacak..

 

Teknik direktör Hikmet Karaman, Trabzonspor hazırlık maçında daha çok ligde şans vermediği oyunculara forma vereceği öğrenildi.

İŞTE SİZE FORMA FIRSATI "GÖSTERİN KENDİNİZİ"

Yeşil-mavili takımda o isimlerin başında kaleci Gökhan, Polonya liginden transfer edilen ve ligde henüz süre alamayan Tuszynski, Dzalamidze ayrıca geçen hafta Alman takımı Werder Bremen ekibinden gelen orta saha oyuncusu Cedric Makiadi ve yine Bursaspor'dan kiralık olarak Ç.Rizespor'a katılan stoper Ertuğrul Ersoy, bir başka yeni transfer Fransız Teddy Chevalier'in Trabzonspor hazırlık maçında görev alacağı öğrenildi. Bu maçta ayrıca Murat Duruer, Ümit Korkmaz, Cumali Bişi, Mehmet Akyüz ve Ludovic gibi futbolcuları teknik direktör Hikmet Karaman'ın sahaya süreceği ve lig öncesi bu oyuncuların son durumu hakkında karar vereceği öğrenildi.

Takım İçinde Rekabet Zirve Yapacak!

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, ligde geride kalan üç hafta sonunda toplam 14 futbolcuya şans tanımıştı. Yakında başlayacak olan Türkiye Kupası maçlarında daha çok yedeklere ağırlık vermeyi planlayan deneyimli çalıştırıcı, bu doğrultuda takım içinde rekabeti zirveye çıkartmanın yollarını arayacak.

MAKAS VURABİLİR!

Trabzonspor hazırlık maçında Makiadi ve Gürcü oyuncu Dzalamidze'nin göstereceği performansa göre gelecek hafta oynanacak olan Sivasspor maçında teknik direktör Hikmet Karaman bir takım değişikliğe gidebileceği öğrenildi. Özellikle orta saha oyuncularının performansından fazla memnun kalmayan Karaman, iç sahada oynanacak olan Sivas ve Antalyaspor maçlarının kilidini yeni transferi Makiadi ile açmanın planını yapıyor.

5 Liraya Dünya Devleri izlenecek

Bu akşam yapılacak olan hazırlık maçında Ç.Rizespor ve Trabzonspor'un yıldız futbolcuları en ucuz 5 liraya izlenecek. Özel maçın bilet fiyatları 5, 10 ve 20 lira olarak belirlendi.

HABER: AJANS53/ SPOR MERKEZİ

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın