Gözler Deniz Kadah’ta!

Gözler Deniz Kadah’ta!

 

Ç.Rizespor’un formda oyuncusu Deniz Kadah için seferberlik ilan edildi.

Geçen hafta oynanan Trabzonspor hazırlık maçında eski sakatlığı nükseden gurbetçi oyuncu için kulüp sağlık ekipleri seferber olurken, teknik direktör Hikmet Karaman, bu oyuncu için doktorlardan sürekli rapor aldığı öğrenildi. Belinde oluşan ağrılar nedeniyle takımla ayrı çalışan Deniz Kadah’ın oynayıp, oynamayacağı Sivasspor maç günü belli olacak.

Süper Ligin Koşu Rekoru Ona Ait!

Geçen sezon süper ligde bir maçta en fazla koşu rekorunu elinde bulunduran Deniz Kadah, bu sezonda ilk üç hafta sonunda bu rekoru kimseye bırakmadı. Ligin ilk maçı Gençlerbirliği karşısında 12.571 metre koşa Deniz, Eskişehirspor karşılaşmasında ise 12.6444 metre koşmuştu. Süper ligde Deniz Kadah’a en çok yakşalan futbolcu ise Konyaspor’dan Ömer Ali. Genç futbolcu G.Saray maçında 12.346 metre koşarak Rizespor’lu Deniz Kadah’ın arkasında yer alan isim olmuştu.

Trabzonspor Maçında O Rekor Kırılmıştı! Bu nasıl Çiğer?

 

Hatırlanacağı gibi geçen sezon Süper lig tarihinde bir ilk gerçekleşmiş, Rizespor evinde oynadığı Trabzonspor maçında Deniz Kadah, süper lig tarihinde bir maçta en fazla koşu rekorunu kırmıştı. Gurbetçi oyuncu bu maçta 90 dakika boyunca tam 13. 400 metre koşarak çiğerinin çift kişilik olduğunu ispatlamıştı.

Makiadi, Ludovic Hamlesi Gelebilir

Sivasspor maçında Deniz Kadah’ın görev alamaması durumunda teknik direktör Hikmet Karaman’dan Deniz’in yerine Makiadi veya Ludovic’e şans tanıması bekleniliyor.

Ertuğrul ve Tuszynski Yok!

 

Öte yandan yeşil-mavili takımda sakatlıkları devam eden Ertuğrul ve Tuszynski bu haftada kadroda yer alamayacakları öğrenildi. Yeşil-mavili takımın iki yeni transferi takımla ayrı düz koşu yaparak çalışmalarına devam ediyorlar.

Sivasspor’un Sağına Dikkat!

Pazar akşamı ÇAYKUR DİDİ Stadyumunda oynanacak karşılaşmada Ç.Rizespor bu maçıda alarak çıkışını sürdürmek isterken, yeşil-mavili takımı en fazla zorlayacak ismin Cicinho ve Atıf ikilisi olacak.

Brezilyalı yıldız sağbek süper ligde en fazla asist yapan oyuncu konumunda. Ç.Rizespor’un hücuma kalktığı dakikalarda konuk takım Sivasspor cezayı kesebilecek kaliteli ayaklara sahip. Özellikle sağ bek Brezilyalı Cicinho ve Cezayir asıllı Fransız 10 numara Atıf yeşil-mavili ekibi kontratak pozisyonlarda dikkat edilmesi gereken iki isim. Sağ kanatta Cicinho & Burhan Eşer ikilisi ortadan veya sol taraftan Atıf & Taouil ikilisi ve formu ile A Milli takıma çağrılan santrafor Batuhan Karadeniz’e Ç.Rizespor takımı maç boyunca nefes aldırmaması gerekiyor.

Kuş Uçmasın, Gölgesine Basın!

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman Sivasspor’un sağ kanadını Eren Albayrak ve Ahmet İlhan ikilisi ile kapatmayı düşünürken, rakibin beyni konumunda yer alan Atıf için Koray Altınay’a “kelepçeyi tak” emri verdiği öğrenildi. Kırmızı-beyazlı takımın ileride yer alan ve hava toplarında oldukça etkili olan Batuhan Karadeniz için deneyimli teknik adam Nijerya Milli takım stoperi Oboabona ‘ya;” Çok dikkatli oldun. Partnerin Osmane Vıera ile Batuhan’ın gölgesine basın. Lige çok formda başladı. Özellikle hava toplarında hata istemiyorum. Sivas takımı köşe atışları ve duran toplarda stoperleri ile birlikte geliyor. Hava hâkimiyeti üst düzeyde bir ekiple maç yapacağız. Yerden ve havadan ceza sahamıza kuş uçmayacak. Gol yemeyelim, ileride hızlı toplarda ağır Sivasspor defansını Ahmet İlhan ve Kewuke ile işi bitirmeyi biliriz” dediği öğrenildi.

HABER: AJANS53/ SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     11 Eylül 2015 14:39
         

    bunu gördummu o penalti geliyor gözümün önünde yüzüne bak hep riya akiyor 

Yorum Yapın