"Bu Kez Sen Atacaksın Israrı!"

 

Süper ligin 6. Haftası geride kaldığında ligde tek yenilgisiz takım Ç.Rizespor kalıyordu.

Bu durum elbette Rizeli ve Ç.Rizesporlu taraftarların “koltuklarını kabartırken” Kasımpaşa maçında hakem Deniz Çoban’ın maç sonu “özrü” ve “Hata yaptım” sözleri haftaya damga vuruyordu.

Çoban hakkında düşüncelerimizi sıcağı sıcağına yazdık; Tribünlere oynadı..

Bunun meyvesini hakem Deniz Çoban her türlü alacaktır. İlerleyen aylarda x bir firmadan reklam teklifi kendisine gelirse şaşırmayın… Deniz hoca maç sonu yaptığı konuşma ile ilerisini garantiye aldı..

Dönelim maça gördüklerimizi ve aşırı yağmur altında çalışmakta zorlandığımız o anlarda çektiğimiz kareleri geçte olsa siz değerli okurlarımızla paylaşalım.

Söze Ç.Rizespor takım otobüsü şoförlerinden Ferhat Kesepara’dan başlamak istiyorum. Kaptan’ın kalbi temiz.. Maç esnasında 9 kişi kaldığımız dakikada bile bana ;” Selim bu maç 1-1 biter” dedi. Helal olsun abimize , dediği çıktı..

Maç önünde eski teknik direktör Rıza Çalımbay’a eski öğrencileri sevgi gösterisinde bulundu, sarıldılar, kucaklaştılar bir birlerine başarı dilediler..

Karşılaşmayı Başkan Metin Kalkavan başta olmak üzere tüm yöneticiler takip etti. Kasımpaşa tarafından ise Habertürk’ün sahibi Hopalı Turgay Çiner ev sahipliği görevini yapan taraf oluyordu.

Maç Sonu Tansiyonu Başkan Kalkavan İndirdi!

Karşılaşma sonu kazanılan penaltı atışı ve gelen bir puana sevinen başta Hikmet Karaman’ın kızları ve Rizespor’a gönül veren taraftarlara yönelik edilen kötü sözler sonrası şeref tribününde ortalık biranda alevlendi. Bu üzücü duruma ilk müdahale eden ve yatıştıran kişi ise Başkan Metin Kalkavan oldu. Diğer yandan Hikmet Hocanın yardımcı antrenörü ve uzun yıllar Kasımpaşa takımında forma giyen Ender hoca yaşanan tatsızlıklar sonrası tepkisini sert bir şekilde ortaya koyduğu gözlendi.

Kweuke ve Diğerleri!

Bizim adımıza son üç yıldır da kaleme aldığım gibi tek bir gerçek var. Kweuke ve diğerleri..

Kweuke’yi gidin koyun Kasımpaşa takımına en az ligde 20 golü vardır. Fener’e koyun 25-30 gol atar..

Son üç yıl Kamerunlu oyuncuyu yeşil-mavili takımda acı bir gerçek sadece dönem dönem sol bek Eren Albayrak destekliyor, asistleriyle..

Bu adam tek başına ekmeğini taştan çıkarıyor, son iki sezon seni ligde tutuyor..

Senin fizik gücün yerindeyse, mücadele gücü ve Kweuke’nin iştahı altında puan veya puanlar alıyorsun. Halbuki transfer döneminde Kweuke’ye ayak uyduracak 11 oyuncu değilde, 4-5 kalite adam aldığında işte o zaman senin takımın tam bir takım olur ve ligde mutlaka derece yaparsın.

Halı sahada bile atan ile tutanın iyi olacak derler. Çok doğru.. Şimdilik bizde kaleci İtandje ve golcü Kweuke takımın yarıdan fazla gücünü teşkil ediyor, bakalım nereye kadar gider. Daha şimdiden ulusal basında Rizespor'u sindirme, Kweuke'yi bitirme yazıları kaleme alındı...

 

 

Bu kez Sen Atacaksın Israrı!

Son olarak bu Dünyada kimse kimsenin kalbini kırmasın.. Bak işte ligin ilk haftası Gençlerbirliği maçında teknik direktör Hikmet Karaman, penaltı pozisyonunda oyuncusu Kweuke’ye ; sen atmayacaksın , Deniz Kadah atacak demişti. Ve sonra yaşanan olaylar malum..

"Kavgasız Barış Olmaz!"

Kasımpaşa maçında Hikmet hoca çok doğru tercih yaptı ve  kazanılan son dakika penaltısını ısrarla Kweuke atacak dedi. Kweuke’de hocasının bu isteğini kırmadı tansiyonun tavan yaptığı o anlarda penaltı atışın kullanarak takımını altın değerinde bir puan almasına bir kez daha başrol oynayan isim oldu. Asıl film ondan sonra çok güzel koptu sevgili Rizesporlular.. Kweuke'nin golü attıktan sonra hocası Hikmet Karaman'a koşması, sarılması, ikilinin ve tüm takımın yerle bir olması, çok ama çok güzel anlardı. Helal olsun hoca ve takıma, elbette bu tabloyu bize sunan, otoriteyi sarsmadan Başkan Kalkavan ve yönetimine..

Haber & Yorum: Selim Denizalp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     1 Ekim 2015 10:02
         

    dünyanin kaderi bu hikmet efendi kac kilo kuwekuyu nasil havalarda ucurdun ama sen bastan taraf olup bu adamin hakkini yedin bence deniz kadah cok despot bir insan egoist insanlar bir toplumu alt üst eder ama gel görki takimi tek basina idare eden adami nerdeyse aforuz edecektin .kweku yine sana kostu hikmet hoca akilli ol bu bir sana ders olsun egoist insan babanin oglu olsa bile arka verme ona .BRAVO KUWEKU NEDEN KAPTANLIK ONA VERILMIYOR HALA ANLAMIS DEGILIM

Yorum Yapın