Rizespor İki Koltuğa 17 Milyon Ödedi!

Rizespor İki Koltuğa 17 Milyon Ödedi!

 

 

Ç.Rizespor’un yedek kulübesinde yer alan iki koltuk, kulüp tarihinin en pahalı koltuğu olarak tarihe geçti.

Transferde aradığı oyuncuları bir türlü bulamayarak aylardır kararsız kalan yeşil-maili ekip ani bir kararlar çıkartma yaptığı Polonya pazarı sıradan takımlarından Jagiellonia Bialystok’un kapısını menejer G. Fazlı Ö. ile çaldı. Ç.Rizespor yönetimi Hikmet hocanın onayı sonrası bu takımdan Gürcü Nika Dzalamıdze ve Patryk Tuszynskı’yi kadrosuna katmıştı.

İki futbolcu için Polonya takımına bonservis bedeli olarak tam 2 Milyon Avro ödeyen Ç.Rizespor futbolcularla yıllık 500 bin avro karşılığı üçer yıllık sözleşme imzalamıştı. Yeşil-mavili takım böylece iki futbolcuya toplam maç başı ve primler hariç 17 Milyon lira ödeyerek büyük bir maddi küfletin altına girmiş, oyuncuları kadrosuna katmıştı.

Oturmaya Gelmişler!

 

 

Gürcü oyuncu Nika Yeşil-mavili forma altında sadece Antalyaspor karşılaşmasında altı dakika sahada kalırken, diğer oyuncu Patryk ise uzun süre yaşadığı sakatlık sonrası son oynanan Bursaspor maçında kadro eksikliği nedeniyle 18 kişilik kadroya girmeye başardı! Bursaspor maçına ilk kez iki oyuncuyu kadroya alan teknik direktör Karaman, maç boyuncu Nika ve Patryk’i kulüp tarihinin en pahalı iki koltuğundan kaldırmayarak ısıtmamıştı bile..

Yüzü Bir Türlü Gülmüyor!

Polonyalı oyuncu Patryk geldiği günden beri bir türlü yüzü gülmezken, bu oyuncu kupa maçında yeşil-mavili forma altında ilk kez resmi maçta sahaya ayak basmış, o maçta bir gol atmasına rağmen kaçırdığı goller ve maç içinde gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratmıştı.

Gürcü Kulübenin Demirbaşı Oldu!

 

 

Yine Polonya liginden transfer edilen Gürcü oyuncu Nika, ilk 7 hafta boyunca teknik direktör Hikmet Karaman tarafından “İsviçre çakısı” gibi lig maçlarında yedek kulübesinde yanında taşınmasına rağmen deneyimli teknik adamdan sadece altı dakika şans bulması ve kupa maçında ortaya koyduğu vasat performansı ile eleştiri oklarını üstüne toplamıştı.

Ertuğrul Sahada Değil Bursa T.V’de konuştu!

 

 

Öte yandan transferin son günlerinde Bursa takımından kiralık olarak kadroya katılan Ertuğrul Ersoy, iki stoper Koray ve Osmane Vıera’nın yokluğunda kadroya giremedi.

Genç stoper maç öncesi Bursaspor T.V ekranlarında boyunu gösterirken sakatlığı nedeniyle bu maçta oynayamadığını Bursaspor ve Bursa taraftarını çok sevdiğini gelecek sezon Bursasspor’a dönerek yeşil-beyazlı formayı bırakmamak üzere hiç çıkarmayacağını söyledi.

Ajans53/ spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    Faruk sancak

     7 Ekim 2015 11:58
         

    Adamlari yatmak icin almisiz resmen.

    Bu iki transfer bence iyi arastirilmali.

    Hocamiza bu yabanci transferlerin neden katki veremediklerini bir muhabir sormasini bekliyorum.

  2. 0 0
    {usertitle}

    MAPAVRILI

     11 Ekim 2015 12:25
         

    17 milyona plonyayi satin alirsin .bu yönetimden her sey beklenir cünkü bunlarin cemaziyel evveli budur.bunlar bu paralari ne hikmetse sacip savuruyorlar neden???

Yorum Yapın