Rize’ye Son Galibiyeti Aldıran Hoca Rahmetli Oldu!

Pazar akşamı Beşiktaş ile İstanbul'da zorlu bir maça çıkacak olan Ç.Rizespor'da yedi yılın özlemini sonlandırmak isteyecek..

 

 

Rize’ye Son Galibiyeti Aldıran Hoca Rahmetli Oldu!

Yeşil-Mavili takım İstanbul deplasman maçları olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarından uzun bir zamandan beri üç puan çıkaramıyor..

Ç.Rizespor süper ligde uzun bir zamandan beri İstanbul deplasman maçlarından galibiyet alamıyor.

En son galibiyetini 2007-08 sezonunda Kasımpaşa karşısında alan yeşil-mavili ekip, o tarihten buyana 2740 gündür İstanbul’da yüzü gülmüyor.

Küme düşme üzüntüsü yaşadığı o sezon Ç.Rizespor ikinci devre tek galibiyetini 13.4. 2008 yılında Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda Kasımpaşa karşısında 0-1 skor ile almıştı. O maçta tek golü atan Mehmet Şen ligde en son golünü geçen sezon Kahramanmaraşspor forması altında Pazarspor’a atarken eski Ç.Rizespor’lu oyuncu bu sezon kendine kulüp bulamadı.

İstanbul deplasman maçlarında Ç.Rizespor’a en son İstanbul takımlarına karşı galibiyetini aldıran teknik adam ise merhum Erdoğan Arıca...

Ligde 5 Ay Sonra Yenilgi İle Tanıştık!

 

 

Öte yandan Ç.Rizespor futbol takımı geçen sezondan beri ilk yenilgisini geçen hafta evinde Bursaspor karşısında aldı.

Süper ligde geçen sezon Mayıs ayında evinde oynadığı Trabzonspor’a kaybeden yeşil-mavili takım o maçtan sonra çıktığı 10 süper lig maçından yenilgi almayarak sahadan başı dik bir şekilde ayrılmayı başarmıştı.

ajans53/ spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın