Rizespor Nefes Alamayacak !..

 

Ç.Rizespor’u zorlu bir fikstür bekliyor. Bu hafta sonu Osmanlıspor maçı ile yeşil-mavili takım Türkiye kupasında oynayacağı kaşılaşmalarla  resmi maç takvimi 4 günde bire iniyor.

Zorlu Maraton Başlıyor

Bu hafta sonu Ankara’da Osmanlıspor maçı ile Ç.Rizespor zorlu bir maratona başlayacak. Atmaca, Pazar günü Osmanlıspor maçını oynadıktan sonra akşamı Rize’ye dönerek Cuma günü kendi sahasında oynayacağı Konyaspor maçı için hazırlıklarına yeniden başlayacak.

Evinde oynayacağı Konyaspor maçı sonrası yeşil-mavili ekip 2 Aralık günü yine kendi taraftarı önünde kupa maçında Bursa temsilcisi Orhangazispor’u konuk edecek. Ç.Rizespor kupa maçını oynadıktan 4 gün sonra bu kez Akdeniz’e geçerek süper lig karşılaşması için Mersin İdman Yurdu takımı ile kozlarını paylaşacak. Atmaca, Mersin deplasmanı sonrası kendi sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Yeşil-mavili ekip kupa maçında turu geçmesi halinde bu kez gruplara kalacak ve ilk maçını 15 -17 Aralık tarihinde oynayacak.

Rizespor’un Başı Dönecek!

 

 

Ç.Rizespor’un maç trafiği bu maçlarla sınırlı kalmayacak. Atmaca, hafta içi oynayacağı kupa maçı sonrası bu kez Güneydoğu Anadolu’ya Gaziantepspor maçı için uçacak. Yeşil-mavili ekip zorlu Gaziantep deplasman maçından dört gün sonra kupada grubunda ikinci randevuya çıkarken, yeni yıldan dört gün önce Ç.Rizespor zorlu maç takvimini İstanbul temsilcisi Başakşehir takımı ile Rize’de yapacağı karşılaşma ile noktalayacak.

36 günde 9 Maç!

Ç.Rizespor bu zorlu maratonda 36 gün içinde 9 resmi maç oynamış oluyor. Yeşil-mavili takım böylece dört günde bir maç yapmış olacak.

Haber Analiz: Ajans53 / Spor Merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın