Diriliş “Ertuğrul”

 

 

Diriliş “Ertuğrul”

Ç.Rizespor’a Yeni Savunma Bakanı Geldi!

Yeşil-mavili forma altına ilk kez süper lig maçında Osmanlıspor karşısında forma şansı bulan genç oyuncu Ertuğrul Ersoy ortaya koyduğu futbol ile hocasını mahcup etmedi.

Bursaspor’dan Kiralık Gelmişti

Cezalı Oboabona ve sakat Vıera’nın yokluğunda Osmanlıspor karşılaşmasında defansta görev alan 97 doğumlu Ertuğrul, maçın ikinci devresinde birde çizgiden top çıkartarak alınan galibiyette önemli rol oynadı. Maç genelinde soğukkanlı bir görüntü veren kiralık oyuncu yaptığı yerinde müdahaleler ve kazandığı topları olumlu kullanması ile dikkat çekti.

Konyaspor Maçında Forması Garanti!

Cuma akşamı oynanacak olan Konyaspor maçında genç oyuncu Ertuğrul Ersoy yine ilk 11’de maça çıkacak. Sakatlığı devam eden Osmane Vıera’nın en az 3 hafta takımdan uzak kalması nedeniyle Konya maçında Ertuğrul’un bu kez defansta partneri cezası sona eren Oboabona olacak.

Atmaca, Kendini Aştı!

Son üç sezon Metin Kalkavan başkanlığında süper ligde mücadele eden yeşil-mavili ekip ligin 12. Haftası itibariyle son iki sezonu geride bıraktı.

Rıza Çalımbay döneminde 12. Hafta 15 puan toplayan atmaca, bu dönem ligde 10. Sırada yer alırken averajı eksi 2 idi. Geçen sezon lige Mehmet Özdilek ile başlayan Ç.Rizespor 12. Hafta sonunda ligde sondan bir basamak yukarda 10 puan toplayabilmişti. Atmacanın Şifo Mehmet ile bu dönemde averajı ise eksi dokuzdu.

Altın Çağını Yaşıyor!

Ç.Rizespor bu sezon teknik direktör Hikmet Karaman ile yola devam etmesi sonrası ligde 12. Hafta itibariyle puanını 17 yaptı. Dış saha maçları göz önüne alındığında iç sahadan daha başarılı sonuçlar alan yeşil-mavili takım ligde 8. Sırada yer alıyor ve averajı artı iki.

Milli Maçtan Sonra İlk Kez Güldü!

Son üç sezon Milli maç sonrası Ç.Rizespor ligde galibiyet alamamıştı. Osmanlı maçı öncesi lige verilen Milli arayı iyi değerlendiren ve son G.Saray maçından moral takviyesi ile çıkan atmaca, ilk kez verilen Milli aradan sonra oynadığı lig maçından üç puan ile ayrılmasını bildi.

Ajans53/ spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın