Tribünde Mağlubiyet Yok !

 

Hikmet Karaman Tribünden Taktik Verdi!

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, meslek kariyerinde ilk kez geçen hafta oynanan Eskişehirspor maçında bir hakem tarafından tribüne gönderilmişti.

Eskişehirspor karşılaşmasında 1 - 0 mağlup durumunda tribüne çıkan ve maçın geride kalan kısmını Başkan vekili Halim Mete ile birlikte izleyen deneyimli teknik adam Karaman, zorlu müsabakadan 1 - 1 'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Hoca'ya VİP Destek!

 

 

Dün akşam oynanan ve PFDK'nın verdiği bir maçlık ceza nedeniyle Başakşehir karşılaşmasını tribünden izleyen Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman'a, Ç.Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ve Başkan vekili Halim Mete'de destek vererek, zorlu maçı hep beraber takip etmiştiler.

Kapıyı Araladılar!

Hikmet hoca ile maçı an ve an yaşayan Başkan Kalkavan ve Başkan vekili Mete, böylece hocalarını yanlız bırakmadılar. Çeyrek finalin ilk ayağında deplasmanda Başakşehir takımını 2 - 0 gibi net bir skor ile geçmesini bilen yeşil-mavili takım böylece, yarı final öncesi kapıyı aralamış oldu.

Sivas'ta Sahada Olacak!

Hikmet Karaman, süper ligde 1 - 0 geriye düştüğü Eskişehirspor maçı ve kupada cezası nedeniyle tribünden takip etmek zorunda kaldığı Başakşehir karşılaşmalarından mağlubiyet almadan yoluna devam etti. Deneyimli teknik adam Karaman, hafta sonu Sivas'ta oynanacak olan Sivasspor karşılaşmasında yedek kulübesinde takımının başında yer alacak.

ajans53 / spor merkezi

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın