Metin Bey ne zaman başlıyoruz ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Ticaret Odası Ödül Töreninde konuşmasının bir bölülümde Ç.Rizespor A.Ş Yönetimine ayırdı ..

 

 

 

" Hani Bana Projesini Gösterdiğiniz, Otel Nerede !"

Rize'de yeni yeni otellerin yapılmaya başlandığını hatırlatan Erdoğan, Rizespor A.Ş'nin de bir otel projesi olduğunu hatırlatırken sözlerini şöyle sürdü:

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rize’nin esnafı, sanatkârı, sanayicisi, tüccarı olarak bu işi en iyi anlatacak olan sizlersiniz. Bunu sizler anlatmazsanız, Rize’de yaşamayan kardeşlerimin Rize’de yaşayana ulaşması daha zor olacaktır. İnanıyorum ki bu adımı hep beraber atacağız. Neyse şimdi oteller yapılmaya başlandı, malum Rizespor A.Ş.’nin de bir otel projesi vardı. Bilmiyorum, Metin Bey ne zaman başlıyoruz inşallah? Bize projeleri gösterdiniz ama mimari projeleri. İnşallah şu anda bitmiş bir tane var, bir tane ihalesi yapılmak üzere olan var. Şimdi bir de Rizespor A.Ş.’nin de bu projesi hayata geçerse, Rize inşallah otelcilik noktasındaki bu sıkıntısını büyük ölçüde aşmış olacak” şeklinde konuştu.

 

 

 

Hatırlanacağı gibi eski Rize Atatürk stadının yerine Ç.Rizespor A.Ş Alışveriş merkezi ve üzerinde otel yapma tahahütü vermişti. Geçen sezon ( 2015 ) Mart ayında kazma vurulacak denilen projede aradan geçen yedi yılda bir çakıl taşı ilerleme sağlanamadı!..

ajans53 / spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mustafaoglu

     21 Mayıs 2016 13:22
         

    metin bey i sn cumhurbaskani taniyamamis ve bu beceriksizi kimselerde ona anlatamamis.SN C:BASKANI BU ADAM RIZE YE TERS BIR ADAM ;SIZE SESLENIYORUM ALLAH ASKINA SU YANINDAKI GÖREVLILERE BIR SOR RIZE ICIN NE YAPTILAR;NASILKI BIR ANDA KOSKOCA BASBAKANI DEGISTIN;LÜTFEN SU RIZEMIN SU BECERIKSIZLERIDE LÜTFEN DEGISTIR;CAYKUR;BLD YE VALI;TÜM YEREL YÖNETIMLERI RIZEME YAZIK OLUYOR:RAHMETLI  ANANIN CANI ICIN ;INSANLAH BU YAZIMI OKURSUNUZ VEYA BIRLERI SIZE ILETIR ,sn metin topcu abi sizi sahsen tanimiyorum ama yazilariniz tam bir rize den yana ALLAH razi olsun sizden LÜTFEN SU BECERIKSIZLERI BIR ANLAT SN REIS E ;SAYGILARIMLA

Yorum Yapın