Kampın Yıldızı Kim ?

 

 

ÇAYKUR Rizespor sezon öncesi hazırlıklarına Avusturya'da devam ediyor.

Yeşil - Mavili takımda her geçen gün vitesi biraz daha yükseltirken, teknik direktör Hikmet Karaman , Rize kampına geç katılan Faslı oyuncu Marwane Saadane için ayrı bir parantez açtı ve "Kampın yıldızı" o dedi.

Geride kalan dört hazırlık maçında alınan sonuçların ölçü olarak kabul etmediğini belirten Karaman, " Adı üstüne hazırlık. Sabah erken ve öğlen yapılan idman sonrası akşam oynadığımız maçlarda kadroda yer alan tüm oyuncuları görmek istiyorum. Doğru yoldayız, takıma 4 - 5 adet esas transferler gelecek " ifadesini kullandı.

Kamp boyunca temposu zayıf olan futbolcuların var olduğunu işaret eden deneyimli teknik adam, bu oyuncuların zamana ihtiyaca olduğunu söyledi.

Faslı Oyuncu Dikkat Çekti!

Yeşil - Mavili takımın Fas ligi takımlarından FUS Rabat 'tan renklerine kattığı orta saha oyuncusu Marwane Saadane Milli takımdan hazır olarak Rize'ye gelmişti. Üstün fizik güçü ile dikkatleri çeken Saadane ikili mücadelerde ayakta kalan isim oldu. Özellikle Avusturya kampında çalışkan bir görüntü veren Fas Milli takım futbolcusu Saadane, idman boyunca yaptığı esprilerle takımı güldüren isimlerden biri oldu.

SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın