Karaman;" Transferde Görüşmeler Sürüyor"

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kaleci İtandje’nin cezasının sürdüğünü hatırlatıp yeni bir kaleci arayışında olduklarını söyledi.

 

 

ÇAYKUR Rizespor tamamlanan Avusturya Kampı sonrası ÇAYKUR Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde çalışmalara başladı. Bugün ki sabah idmanına takım eksiksiz olarak çıktı. İdmanda kampa 15 gün geç katıldığı için ceza alan kaleci İtandje takımdan ayrı olarak tek başına idman yaparken, hafif sakatlıkları bulunan Kweuke, Volkan ve Muhammet ise takımdan ayrı olarak düz koşu ve yürüyüş yaptılar.

 

ÇAYKUR Rizespor’un geçtiğimiz gün Kayseri Erciyesspordan transfer ettiği Nijeryalı futbolcu Iyayi Believe Atiemwen’da idmana katıldı.

Dört yeni oyuncu daha alınacak.

İdman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Avusturya Kampının verimli geçtiğini belirtip, hazırlık haçlarında alınan kötü sonuçlarla ilgili, “Kampta oynadığımız hazırlık maçlarının sonuçları belki istediğimiz gibi olmadı. Ancak orada Şampiyonlar ligi gibi maçlar oynadık.”dedi. Karaman dört yeni transfer daha gerçekleştirmek istediklerini ifade edip, “Bugüne kadar yaptığımız transferler hem takımı gençleştirme adına hem de sezon bittikten sonra takımda kalacak futbolcu bakımından istikrarı sağlama adına devam edecek oyuncu grupları ile anlaştık. Ancak henüz yeterli değil. Dört transfer daha düşünüyoruz. Bunların üçü takımın performansını yukarı çekmesi gereken oyuncular olacak. Görüşmelerimiz sürüyor. Zamanımızda kısıtlı. Ancak görüştüğümüz oyuncular UEFA kupası maçları oynayan, takımları ile idmana çıkan hazır oyuncular. İnşallah bu hafta iki transferi tamamlayıp önümüzdeki haftada transfer çalışmalarını tamamlamak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

 

İtandje gözden çıkartıldı mı? Cezası süren Kaleci İtandje ile ilgili değerlendirmede bulunan Karaman, İtandje ile ilgili sağlıklı bir karar vereceklerini vurgulayıp yeni bir kaleci arayışında olduklarının altını çizdi. Karaman, “İtandje’yi takım kaptanı yapmıştım. Takım kaptanı demek, teknik ekip olmadığı durumlarda takıma antrenman yaptıracak kişidir. Teknik ekibin sağ koludur. Geçtiğimiz yıl gayet uyum içerisinde çalıştık. Sezon hazırlıklarına geçtiğimiz ayın 6’sında başlamıştık. Kendini hiçbir mazeret bildirmeden 15 güne yakın kamplara katılmadı. Kendisi gece 23:00’da Avusturya’da ki kampa geldiğinde bizde ‘Bizim karargahımız Rize, önce Rize’ye gideceksin’ dedik. Kendisi ile ilgili bir takım durumlarda ortaya konuldu. Ne olursa olsun biz bir profesyonel kulübüz. Şuan tek başına antrenmanlara çıkıyor. Takımla idmana çıkması gereken kişi takım toplandığında takımla beraber olacak. 15 günlük mazeretsiz süreç çok ciddi bir süreç. Önümüzdeki sezon da sözleşmesi bitiyor. Onla ilgili sağlıklı bir karar alacağız. Kamp süreci boyunca bizim kalede 1 numaramız Gökhan’dı. Mutlaka yeni bir kaleci alacağız” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Ertan

     8 Ağustos 2016 23:55
         

    Hikmet hoca sen ve bu yönetim arabanıza lastik alamazsınız ha ha ha çok komik siniz ya :)))))

Yorum Yapın