RİZESPOR, YENİ SEZON ÖNCESİ KURBAN KESTİ

 

 

2016-2017 Futbol sezonun başlamasına bir hafta kala ÇAYKUR Rizespor Lig öncesi Mehmet Cengiz Tesislerinde Kurban kesimi yapıldı.

Teknik direktör Hikmet Karaman, teknik ekip, oyuncular ve yöneticilerinde katılımlarıyla, antrenman öncesi yapılan kurban kesiminde dualar okunarak, hayırlı bir sezon geçirilmesi dilendi.

 

 

 

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan hafta başında bir oyuncunun takıma katılacağını söyledi.

 Olcan ve Umut gündemde yok

Başkan Metin Kalkavan, Hollanda liginde oynayan oyuncular ile ilgilendiklerini belirterek “ Olcan ve Umut ile ilgili şu an bir düşüncemiz yok.  Bu oyuncular ile ilgili her hangi bir talebimiz olmadı, gençleşmeye yöneldiğimiz sezonda daha çok genç oyuncular ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Olcan veya Umut ile ilgili bir talebimiz hiç olmadı” dedi.

        Hafta başı bir oyuncu geliyor

Başkan Metin Kalkavan Pazartesi günü bir oyuncunun takıma katılacağını belirterek “ Her konuda anlaşmaya vardık. Hafta başı bir oyuncu ekibimize katılacak. Şu an isim vermek doğru değil, Hollanda liginden bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Hafta sonu oynanacak olan Konya maçında Rize”de olmayacağım. Yurt dışında olmam gerekiyor” dedi.

 

 

 

Fas milli takımınında oyuncusu Olan Lirki denenmeye geldi.

 Faslı oyuncu Saddane”nin önerisi ile Rizespor”da denenmeye gelen Fas ligi Hassanı takım oyuncusu Lirki Abdelhafid Lak Lak testinden geçti. 26 Yaşında ki tecrübeli orta saha ve forvet arkası oyuncu milli takımdan arkadaşı olan Saddane”nin önerisi ile Rize ”ye geldiğini belirterek “ Dileğim Rizespor “da faydalı olmaktır. Bunun için buradayım ve teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda takımda kalırım. Rizespor da oynamaktan mutlu olurum” dedi.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın