Hikmet Hoca 2 Yıldız Oyuncu İçin Ne Dedi ?

 

 

 

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman ;” Türkiye’de Eto’o nasıl Antalyaspor’u farklı bir noktaya taşımışsa, Rize’ye gelecek olan Müslüman oyuncu Emmanuel Adabayor Rize’nin tanıtımına büyük katkı verir” dedi

Sabah yapılan idman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan deneyimli teknik adam Karamam şöyle devam etti:

“Ciddi Görüşmeler Yapılıyor, Balon Değil!”

“ Müslümanlığı seçen Adabayor ve Fransız orta saha oyuncusu Flamini ismi gündemimize geldi. Bu iki isim üzerine çok spekülasyonlar var. Tek gerçek var, evet bize böyle bir öneri geldi. Bunun gibi bir çok futbolcu önerdiler. Teknik heyet, yönetim kurulu, oyuncuların durumu hakkında çalışmalar devam ediyor. Ben açık söyleyeyim, şuan itibariyle benim kimseyle kontağım yok. Bu işleri yapacak insanlar var. Başka isimlerde var gündemde. Bell Hassani ve Avusturyalı Alexander Grunwald ile de görüşmeler devam ediyor. Bu transferi yürüten arkadaşlara süre vermemiz gerekiyor. Bu konuşmalar çok ciddi, öyle balon değil. Yöneticilerimizin, Başkanımızın görüşmeleri devam ediyor, bekleyip göreceğiz. Bunun yanında Fransa’dan bir kaleci gelecek. Burası Rizespor kulübü. Ben kaleci İtandje’la da konuştum. Bizim amacımız hiçbir sporcumuzu kaybetmek değil, kazanmak. Tek amacımız güzel kolej takımı yaratmak. İtandje konusunda ben karar almadım, kulüp aldı. Bu karara herkes uyacak. Takım toplantısı yaparken, futbolcunun bu toplantıda küçük abdestini yapan oyuncuları gördük. Burada amaç kulübü korumak, disiplin içinde şehrimize yakışan bir performans ve davranış göstermek.

“Rize’nin Tanıtımına Katkı Verir”

“ Türkiye’de Antalya şehri Turistlik bir şehir olmasına rağmen, geçen sezon Antalyaspor’a transfer olan Eto’o ile farklı bir isimle anıldı, gündem oldu. Bunun yanında performans olarak ta faydalı oldu. Avrupa’da bir çok insan çayın Rize’den  Türkiye’ye yayıldığını bilmiyor. Şehrimizin vizyonu, tanıtımı çok önemli. Rize’nin Avusturya’dan ne farkı var. Burası cennet. Rize’nin birde denizi var. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözü var;” Birde şu mimariyi güzel yapalım” Transferde de Adabayor ismi Rize’ye katkı verir. Bu oyuncu Müslümanlığı seçti. Marka, yabancı oyuncu buraya geldiğinde Rize’nin markasına olumlu katkı verir. Bunu büyüklerimiz değerlendiriyor. Futbolun dışında önemli katkıları mutlaka olur. Bizi geliştirecek oyuncuları aramıza katmak isteriz”

SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın