Karaman;" Telafi Edeceğiz"

 

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman:
- “İki maçın telafisini Beşiktaş maçında yapmamız lazım”

 

 



Kayserispor deplasmanından puansız dönen Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Galatasaray ve Kayserispor deplasmanının telafisini Beşiktaş maçında yapmamız lazım” dedi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Çok erken bir golle geriye düştük. Önce 0-0 maçı devam ettirmemiz gerekiyordu. İlk yarı gol atamadık. İkinci yarı oyunun üstünlüğü bize geçmesine rağmen, hücum bölgesinde rakibimiz kadar etkili olamadık. İleride defşirme oyuncularla oynuyoruz. Oğulcan'ın yokluğu, Kweuke’nin yavaş yavaş takıma katılması bizim için dezavantaj. Maçı kaybettik. Bunu telafi etmemiz lazım. Beşiktaş maçında bu iki maçın telafisini 3 puanla yapmamız lazım” diye konuştu.

 

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu:
- “Oyunun büyük bölümünde iyi bir oyun sergiledik”
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, “Oyunun büyük bölümünde iyi bir oyun sergiledik” dedi.
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Oyun olarak üzerine koyarak gidiyorduk. Fenerbahçe ve Galatasaray’dan puan almamıza rağmen galip gelemiyorduk. Maça iyi başlamıştık. Skoru da yakaladık. Ama ikinci yarının belli bir bölümünde savunmaya geçtik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir oyun vardı.” diye konuştu.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın