Karaman: " Önemi Bir Üç Puan Aldık "

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında rakipleri karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

 

 

Geçen sezon Gençlerbirliği maçında bir gol ve bir asistle oynayan Kweuke'nin bu maçta sakatlanarak 8 ay sonra döndüğü takımında yine Gençlerbirliği maçında bir gol ve bir asistle oynadığını ifade eden teknik direktör Hikmet Karaman, durumun sevindirici olduğunu belirterek "İlk 45 dakika tempolu bir oyun oynadık ve gol pozisyonları bulduk. İkinci yarı rakibin yaptığı değişikliklerin rakibe katkısı oldu. İkinci golü bulsak oyun kopacaktı. Zorlandığımız anlar oldu. Golü yediğimiz pozisyonda Robin yerde. Yalandan yere yatmayacağını düşünüyorum. İkinci yarı bazı pozisyonlarda biraz dikkatli olsak son 10 dakikayı riskli geçirmezdik. Bütün bunlara rağmen gelişmekte olan ve doğruları almak şartıyla ilerleyen haftalara taşıyan bir oyuncu grubu var. Kweuke'nin liderliğinde önemli. Sonuç itibariyle önemli bir 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ: İLK YARIDAKİ GÖRÜNTÜ BİZE YAKIŞMADI

Gençlerbirliği teknik direktörü İbrahim Üzülmez, kendileri asçısından geçen haftaki maçın benzeri bir maçı geride bıraktıklarını belirterek "İlk yarı hem oyunsal hem mücadele anlamında hiçbir şey yapamadık. Sıkıntılar içerisinde bir ilk yarı geçirdik. Bu görüntü bize yakışmadı. Ne oluyorsa takımıma ikinci yarı farklı bir kimlikle sahaya çıkıyoruz. Süper ligde ilk 45 dakikayı bu kadar heba etmemek gerek. Rakibe teslim bir görüntü içerisinde olursak sıkıntı olur. Tek kale geçen bir ilk yarı oldu. Ne hikmetse gol pozisyonlarını değerlendirme konusunda sıkıntımız var. Vedat'ın attığı golden sonra basit bir penaltı ile golü yedik. Gençlerbirliği kaybetse de rakibe teslim olan bir görüntü vermemiz lazım. İki haftadır kaybediyoruz. Daha iyisini yapmak için çaba harcıyoruz. Takımım ikinci yarıdaki performansının üzerine çıkabilir mi açıkçası bu konuda tereddütlerim var." dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın