Bu Çiçeği Rizeliler Adına Aldım

 

 

Rize Amatörüne uzun yıllar hizmet veren Filizçayspor’un sportif direktörü Musa Köse’den Karabükspor maçı öncesi Hikmet Karaman ve ekibine çiçek jesti.

Maç öncesi deneyimli teknik adamın yanına gelen Rizespor sevdalısı Musa Köse, ligde zor günler yaşayan ve kritik Karabükspor maçı öncesi puan kaybına tahammülü olmayan Rizespor takımının deneyimli teknik adamı Hikmet Karaman’a çiçek vererek, başarılar diledi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Rizespor müdavimini olan Musa Köse’nin bu jestine karşı ;” Bana verilen çiçek, Rizeliler adına verilmiştir. Ben Hikmet Karaman olarak değil, Rize’nin ismini taşıyan bir isim olarak anmalarını istiyorum. Genç bir takımız, bu sezon kendini geliştiren bir ekip olarak mücadele veriyoruz, elbette eksiklerimiz var, taraftarlarımız beni bir Rizeli olarak görsünler. Musa kardeşim tebrik ediyorum. Kendisi cesaret örneği göstererek, bu kadar protestonun içinde güzel bir jest yaptı. Hep böyle olalım, birlik içinde bu takımı daha yukarlara taşıyalım” dedi.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın