Rizesporlu futbolculardan "Yaşama Yol Ver" projesine destek

 

 

Çaykur Rizesporlu futbolculardan "Yaşama Yol Ver" projesine destek

Acil sağlık hizmetlerinin sunumunda 112 Acil Çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi, trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi amacıyla yürütülen bilgilendirme kampanyasına Yeşil-mavili ekip de destek verdi.

İdman Öncesi Rize İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 acil servis ekipleri yeşil-mavili ekibi ziyaret edip, teknik direktör Hikmet Karaman'a çiçek verdi.  

 

 

Vatandaşların, trafikte ambulansın geçiş üstünlüğüne özen göstermesi ve vatandaşların 112 acil yardım hattının gereksiz aramasını önlemek amacıyla  Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi tarafından "Yaşama Yol Ver" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında futbolcuları ve teknik direktör Hikmet Karaman'ı bilgilendiren sağlık ekipleri, projeye destek olmalarını istedi.

Teknik direktör Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Acil durumlar dışında 112 hattını meşgul etmeyelim ve trafikte ambulansın geçişine öncelik gösterelim" dedi.

 

 

Futbolculardan Recep Niyaz ise, insan sağlığının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Özellikle trafikte ambulanslara öncelik tanıyalım. Gereksiz yere ihtiyaç olmadığı sürece 112 acil yardım hattını aramayalım. Vatandaşlarımız ve taraftarlarımız bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Etkinliğe katılan İl Sağlık Müdür Yardımcısı Zikrullah Tüfekçi ise, vatandaşlarımıza yönelik farkındalık oluşturmak ve destek olmaları için Çaykur Rizesporlu futbolcular ve teknik heyetimiz ile ortak bir proje gerçekleştirdiklerini söyleyerek, sağlık çalışanlarına destek olan futbolculara ve teknik direktör Hikmet Karaman'a teşekkür ederek, hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçı içinde başarılar diledi.

 

 

Rizespor Eksik Çalıştı!

Çaykur Rizespor, Pazar günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürdü.

Antalyaspor maçında omuzundan aldığı darbe sonucu sakatlığı bulunan Oboabona takımdan ayrı çalışırken, Ümit Kurt ve Oğulcan Çağlayan fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdüler.

Yeşil – mavili takım Cuma günü yapacağı çalışma sonrası Ankara’ya gideceği öğrenildi.

Defans değil yolgeçen hanı!

Çaykur Rizespor savunması son yılların en kötü performansını sergiliyor.

Evinde Antalyaspor’a kaybederek, kümede kalma yolunda büyük bir yara alan yeşil – mavili takım bu sezon savunma ritmini bir türlü oturtamadı.

Ligde Alanyaspor’dan sonra ( 40 ) en çok gol yiyen takım olan Rizespor’da bu sezon sadece Akhisar Belediye ve Karabükspor maçlarında kalelerini gole kapatmayı başarmıştılar.

Defansta yapılan bireysel hatalar ve yenilen basit goller sonrası toparlanmakta zorlanan yeşil – mavili oyuncular ligin son 10 haftası içinde nasıl bir performans gösterecekleri merak ediliyor.

Lafla Peynir Gemisi Yürümedi!

Çaykur Rizespor Süper ligde son üç sene içinde yaşadığı sıkıntıdan bir türlü ders almayarak 4. Sezonda ligin bitimine 10 hafta kala lastik patlattı.

Sezon öncesi teknik direktörü Hikmet Karaman ile yola devam kararı alan yeşil – mavili takımın yönetimi daha çok bonservisi elinde bulunan ve piyasa değerleri düşük rakamlarda gezinen isimsiz futbolculara yönelmişti.

Ligin yaş ortalaması olarak en genç kadrosuna kuran Rizespor, birçok maçta tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Teknik kadro ve yönetim her hafta sonunda ;” Bu takım ligin en genç takımı, haftalar bizim lehimize ilerleyecek, gelişim içinde olan birçok oyuncumuz var, iyi oyun sonuca yansıyacak” diyerek acı gerçekle bir türlü yüzleşmek istemeyenler, gelinen noktada “ biz nerde hata yaptık” sorusunu bu kez kendilerine sormaya başladılar.

Düşüşe Giden Yol!

Geçen sezon takımın iskelet kadrosunu oluşturan Eren, Ludovic, Deniz, Koray , İtandje ve Osmane Vıera gibi birçok futbolcusunun yerini dolduramayan Çaykur Rizespor, bu futbolcuların yerine alına isimlerden bir türlü katkı sağlayamadı ve düşüşe giden yolun başlangıcı olarak görülüyor.

Banka Ödemeleri Saha Sonucuna Yansımadı!

Süper ligde günü gününe futbolcusuna ödeme yapan 3 – 5 takımdan biri olan ve bu yolda mali disiplinden asla taviz vermeyen Rizespor’da her şeyin para olmadığı bir kez daha su yüzüne çıktı.

Kadro kalitesinin düşük olması nedeniyle ligde yer alan diğer kaliteli takımlara boyun eğen Atmaca’da bir diğer büyük handikap ise hem sezon başı transferini hemde devre arası transferlerinde yapılan takviyelerin katkı verememesi oldu.

Rize’de Hedef 6’lıyı Tutturmak!

Süper ligin geride kalan 24 hafta içerisinde sadece beş galibiyeti bulunan yeşil – mavili takım ligin bitimine 10 hafta kala hedefinin 6 galibiyet alarak sezonu 38 puan ile ligi tamamlamak olduğu öğrenildi.

İç sahada beş dış sahada beş maçı bulanan yeşil – mavili takımda bu maçlar içinde en az 6 maçı kazanarak ligde tutunmayı planlıyor.

Bu hafta Ankara deplasmanında Gençlerbirliği takımın konuğu olacak olan yeşil – mavili takım bu maçtan mutlak galibiyet hedefliyor. Çaykur Rizespor evinde oynayacağı beş maçtan dört galibiyet hesabı yaparken, deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor, Kasımpaşa ve Osmanlıspor maçlarında ekstra puan veya puanlar çıkarak ligi 39 – 40 puan barajı içinde kapatmayı düşünüyor.

Hepsini Tutturdu, Kendi takımını Hesap Edemedi!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 24. Hafta maçları öncesi ligde oynanacak diğer maçlara dikkat çekmiş, Alanyaspor, Adanaspor, Gaziantep ve Akhisar takımlarının mağlup olmasını temenni etmişti. Deneyimli teknik adam Karaman, kendi takımı Rizespor’un ise Antalyaspor maçında alacağı galibiyet ile puan makasının kapanacağını ve ligde çıkışa geçeceklerini iddia etmişti.


Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     16 Mart 2017 16:15
         

    rize yi  katledenler  nasil yasama yol verecekler  bunlar  rizelinin yasamina mal olan hergeleler

Yorum Yapın