Enişte Arayı Bulmak İstiyor!

 
 

 

TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy'un kuzeni ile evli olan Trabzon eniştesi TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'yı bir araya getirdi.

Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan'ın " Artık dostluk olmayacak, iki şehir arasında dostluk adına ben çok emek verdim, ama benden paydos, 100 yıl geçse bu şehir bunu unutmaz, Trabzon'un yenilmezi biraz tesadüf oldu" açıklması sonrası Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'da " İki şehir kardeştir" açıklamasında bulunarak ortamı yumuşatmaya çalışmıştı.

Ankara'da yapılan TFF Genel kurulunda Bursa İnegöl doğumlu TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in araya girmesi sonrası iki Başkan yüz yüze geldi. Yeşil - mavili takımın kulüp Başkanı Metin Kalkavan'ın, Muharrem Usta'ya kızgın ve kırgın olduğu, Trabzonspor kulübünün gerekli olan adımları atmadığı sürece dostluk adına kendisinin büyük uğraş verdiği eski günlere dönmenin artık çok zor olduğunu vurguladı.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     12 Haziran 2017 03:34
         

    bu kisilen rize adina dost olan bizim düsmanimizdir kendi sahsi adina herkes hür dür  rizelilerin adina kimse dostluk yapamaz rizeyi satanlarlan eski baskanlarinin lafi vardir  mac satan veya maci hafife almak karisini satmis gibidir

Yorum Yapın