İki Futbolcuyu Bedava mı Verdin?

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Çelenk,

Rizespor camiasının Trabzonspor'a yönelik yaptığı manipülasyonlara sert çıktı.

 

ÇELENK'TEN RİZESPOR CAMİASINA ELEŞTİRİ

''Son bir aydır, hiç de hak etmediğimiz halde başta Rizespor Hocası Hikmet Karaman, Rizespor Kulüp Başkanı, Belediye Başkanı ve Milletvekili, Rizespor’un başarısızlığını, küme düşmesini tarihi ve mazisi tertemiz olan Trabzonspor’a bağlamaya çalışırken, önce bu zevatlar Trabzon’un tarihine, tertemiz şampiyonluklarına bir baksınlar, öyle konuşsunlar. Bedava kahramanlık yapmasınlar. İki şehrin insanını birbirine düşman etmesinler. Bir yıl önce Rizespor’a farklı yenilince Rizespor stadı “Trabzon kümeye” bağırırken, bu şahsiyet fukaraları neredeydi. Popilistlik yapmayın, aklınızı başınıza alın. Rizespor lige çıkarken, Trabzonspor ağabeylik görevini yapmış, size iki futbolcu vermişti, ne çabuk unuttunuz. Başarısız hoca, başarısız başkan ve destek vermeyen belediye başkanı ve milletvekili bu küme düşmeden sorumludur. Giden Rize halkına hesap verin''

Editör Not: Çaykur Rizespor,  Mustafa Denizli döneminde Trabzonspor'dan transfer ettiği Sercan Kaya ve Eren Albayrak için Trabzonspor kulübüne 4 milyon 100 bin lira bonservis bedeli ödedi.


Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    doğan

     15 Haziran 2017 14:55
         

    cakala bak ya sanki bedava  verdı o tarihte  bütün spor otorıteleri  bu kadar  para verilirmi diye yazılar  yazdı trabzon  zordaydı ekonomik olarak ndan  dolayı  bu kadar cok para verildi

  2. 0 0
    {usertitle}

    ad

     15 Haziran 2017 16:31
         

    Daha değil futbolcu otini bile almazuk.karakter belli olmuştur.

  3. 0 0
    {usertitle}

    Ali

     15 Haziran 2017 18:22
         

    değil furbolculara kulüp çalışanlarına bile maaş veremiyordunuz. o parayla maaş ödediniz.

  4. 0 0
    {usertitle}

    maslan

     15 Haziran 2017 18:24
         

    rize sporu trabzon düşürmedi kendisi düştü.Biz trabzonun bursa maçında top oynamadığını sahada gezdiğini bunun da ne anlama geldiğini o anlı şanlı dediğiniz trabzon iyi bilir  80 li yıllarda maç adanada trabzonspor 2-0 galip maçın 75 . dakkası şenol güneş kaleyi terk ediyor maç sonucu adanademirspor:3 trabzon :2 rizespor yine kümeye ne güzel anlı şanlı tarih bu .bundan sonra 3 temmuz değil 3 hazıran var ey komşi.

  5. 0 1
     16 Haziran 2017 08:24
         

    Derviş efendi, sen o aklınla M.H.P. gibi bir partiye nasıl başkan oldun. Trabzon şikenin babasını yapmıştır. 2 futbolcuya gelince parasını verdik, aldık. Bize keyf bağışlama. Mezartaşımızı çalmayın Fatihanızı istemeyiz. Taraflı tarafsız tüm futbol otoriteleri Trabzon-Bursa maçının şike olduğdnu söylüyor.  Bundan sonra Trabzonun kedisi bile bu kulupten içeri giremez. 1980 de Adanademirspor maçındada şike yaptınızi. Saman'ı yiyip karşınızdakini eşşek yerine koyma.

  6. 0 1
    {usertitle}

    ANZERLİ

     16 Haziran 2017 09:10
         

    NAMUSUMUZLA DÜŞTÜK ŞEREFİMİZLE ÇIKARIZ  KİMSEYE MİNNET ETMEYİZ O KADAR

Yorum Yapın