Yaralı Antalyaspor, Rize'yi Gözüne Kestirdi!

 

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, ligde Çaykur Rizespor maçı ile yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi..

Beşiktaş Maçında İyi Oynadık
Murat Süğlün, geçen hafta evlerinde kaybettikleri Beşiktaş maçının 100 maçta ancak bir kere olabilecek bir kaza olduğunu dile getirdi. Beşiktaş karşısında çok kötü oynamadıklarını ama şanssız olduklarını dile getiren Süğlün, "Yeni transferlerimiz de katkı verdi. Antalyaspor, takım olarak iyi durumda. Kayserispor ve Konyaspor maçlarında kötü oynadık. Ama Beşiktaş maçında skora bakmazsak takımız iyi oyun ortaya koydu. Çok enteresan bir sonuç oldu" diye konuştu.

Rizespor maçından puanlar alacağız
Deplasmanda karşılaşacakları Çaykur Rizespor mücadelesi hakkında da konuşan Süğlün, “Ligin ikinci yarısında her maç zor. Rizespor maçı da zor olacak. Her takım takviye yaptı, her maç zor. Ama biz kesinlikle puan veya puanlar alacağız. Bu kötü gidişe dur deyip, yeniden çıkışımız olacak" ifadelerine yer verdi.

Rakipte 1 Kadro Dışı Bir Cezalı Oyuncu Var!

Yeşil – mavili takımın, cumartesi günü evinde ağırlayacağı Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’da, son oynanan Beşiktaş maçı sonrası sol kanat oyuncusu Aly Cissokho, kadro dışı kalırken, süper ligin önemli santraforları arasında yer alan golcü oyuncu Doukara ise sarı kart cezalısı konumunda yer aldığı için Rize deplasman maçında görev alamayacağı öğrenildi.

Mevlüt Oynayacak!

 

Kırmızı – beyazlı takımda Doukara’nın yerine gurbetçi oyuncu Mevlüt Erdinç’in forma giymesi beklenilirken, bu oyuncu ligin ilk yarısında oynanan maçta oyuna sonradan girerek takımı adına beraberlik golünü Rizespor filelerine göndermişti.

Öte yandan konuk Antalyaspor’da sakatlık sorununu atlatan takım kaptanı Dıego Angelo’nun bu maçta hazır olduğu bir diğer sakat oyuncuları Celustka’nın ise tam olarak hazır olmadığı bilgisine ulaşıldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın