TERİM, KARAMAN'I MI HEDEF ALDI ?

Fatih Terim'in "Haddini aşan beyanlar vereceğimize çalışmak en doğrusu" ifadeleri akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Antrenörleri Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen Uluslararası Andtrenör Gelişim Semineri'ndeki konuşmasının son bölümünde imalı açıklamalar yaptı. Terim, "Haddini aşan beyanlar vereceğimize çalışmak en doğrusu" ifadeleri akıllarda soru işaretleri bıraktı.

 

 

"Önemli olan nerede olduğunuz değil, ne yaptığınız, nasıl düşündüğünüz" diyen Fatih terim, "Yoksa amatör, süper lig veya 2. ligde olsanız da bulunduğunuz yerde dokunuşlarla çevreyi de takımı da değiştirebilirsiniz. Bir yola çıktık. Antrönerlerle ilgili bir çok tasarrufumuz var. Yakın bir gelecekte Türkiye'nin her tarafını gezmek istiyoruz. TFF olarak, 100'e yakın tesis, suni çim ve normal çim olmak yardımı yapmayı düşünüyor. Özellikle gençlik geliştirme merkezlerimizde yani alt yapılarımızda B hatta A bile teknik direktör diploması bile yetmeyebilir. Ondan bile Prolisans diploması isteyebiliriz" dedi.

Antrenör sayısının 20 bine gittiğini kaydeden Terim, "127 kulübümüz var. Gözümüzü oyacağımıza, arkadan dolanacağımıza, dedikodu yapacağımıza, haddini aşan beyanlar vereceğimize futbolu takip edip çalışmak en doğrusu" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, daha önce "Fatih Hoca benim Galatsaray'ın başına geçmemi veto ettiyse ayıp
etmiş. Onu aradım. Gururumu okşayan sözler söyledi" demiş, Hamza Hamzaoğlu'nun sarı-kırmızıların başındaki performansını değerlendirirken de, "Galatasaray Hamza hoca ile iyi yolda gidiyor. Bundan önce gelip orada şampiyon olanlar nara atmasın. Takımdaki iyi oyuncularla 'Ben bunu yaptım' diye kimsenin nara atmasına gerek yok. İyi bir takım elinde olduğunda, taraftar desteği, spor sayfalarında birinci ikinci başlıkta yer ediniyorsan, işini de iyi yapıyorsan ülkedeki Türk teknik adamlarının birçoğunun oralarda başarılı olacağına inanıyorum. Geçmişte şampiyonluk yaşayanlar hikaye anlatmasın. Şans verilince birileri bir şey yapabileceğini ortaya koyuyor. İyi takım, iyi futbolcu, iyi yönetim ve destek, eşittir şampiyonluk" açıklamaları yapmıştı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın