BÜTÜN FENERBAHÇE RİZELİ ŞOFÖRÜ ALKIŞLADI...

Ufuk Kıran: "Fenerbahçe camiasına, beni sahipsiz bırakmadıkları için teşekkür ediyorum"

 

 

 

Çaykur Rizespor deplasmanından dönerken futbol takımımına karşı gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün davetlisi olarak Takımımıza bir ziyaret gerçekleştirdi.

Can Bartu Tesislerinde Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Spor Kulübü’nün davetlisi olarak bir ziyarette bulunan Ufuk Kıran oyuncularla bir araya geldi ve Takımın antrenmanını izledi. Takım kaptanı Emre Belözoğlu, Ufuk Kıran’ı görmekten dolayı mutlu olduğunu ve takım adına teşekkür ettiğini ifade ederken Ufuk Kıran ise, görevini yerine getirdiğini söyledi.

Öte yandan Fenerbahçe TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Ufuk Kıran hızlı bir iyileşme süreci geçirdiğini belirtti. İyi olduğunu söyleyen Kıran, “Çok şükür hayattayım. Gayet iyiyim. Hızlı bir iyileşme süreci geçirdim. İstirahatimi iyi bir şekilde yaptım. Şu anda biraz ödem var kurşun yerlerinde ama onlarda geçiyor.” dedi. 

Yaşanan olayda “Kim olsa aynı şeyi yapardı” diyen Kıran olay anını şöyle aktardı: “Vurulma anını anlamadım. Taş sandık. Bir ses duydum sadece ama vurulduktan sonra kan kaybını gördüm. Hemen kenara yanaşmayı ve araçtan inmeyi düşündüm. Refleks bozukluğu da olmadı. Aklım başımdaydı. Sürmene Devlet Hastanesi’ne gidene kadar her şeyi kendim yaptım.”

Bu olayların artık bitmesi gerektiğini ifade eden Kıran, “Futbol terörü nedir? İnsanın canına kastederek ne elde edecekler. Ben bir babayım, 3 çocuğum var ve ekmeğimdeyim. O araçta katliam olsaydı, insanların eline ne geçecekti. Olmasın böyle şeyler. Böyle şeyler yaşamak istemiyoruz.” şeklinde konuştu. 

Fenerbahçe camiasına kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Kıran sözlerini şu şekilde tamamladı: İade-i ziyaretlerine geldim. Sağ olsunlar Sayın Başkan Aziz Yıldırım’dan tüm Yönetim Kurulu Üyelerine kadar hiç birisi beni yalnız bırakmadılar. Her gün aradılar. Fenerbahçe camiasına beni sahipsiz bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. “

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın