Çaykur Rizespor Kulübü saldırıyı kınadı

Mehmet Topal'ın aracına yapılan silahlı saldırı

 

 



- Çaykur Rizespor Kulübü saldırıyı kınadı

 Çaykur Rizespor Kulübü, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın aracına yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında Rize'de oynanan maçın ardından havaalanına dönerken sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında silahlı saldırı yapıldığı hatırlatıldı.

Benzer bir olayın yeniden  Türk milli takımı ve Fenerbahçe forması giyen Mehmet Topal'a karşı yapılmasının büyük üzüntüsünün yaşandığı vurgulanarak, "Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe forması giyen Mehmet Topal'a yapılan saldırıyı kınıyoruz. Mehmet Topal'a, Uygar Mert Zeybek ile aileleri ve tüm Fenerbahçe camiasına 'geçmiş olsun' dileklerimiz iletiyoruz. Bu Türk futboluna yapılmış bir saldırıdır" denildi.

Terör saldırıları ile sporun birlikte anılmasının kabul edilemez olduğunu kaydedilen açıklamada, "Futbolda böyle olayların bir kez daha yaşanmamasını diliyoruz. Gün, birlik olma günüdür. Gün, bu karanlık saldırıların birlikte hareket ederek ortaya çıkarılma günüdür. Yetkililerin iki olayı da en kısa sürede aydınlığa kavuşturacağına olan inancımız tamdır" ifadelerine yer verildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın