Charles Itanje İmzayı Attı !

Charles Itanje Gaziantepspor’da

 

 

 

Gaziantepspor kaleci Karcemarskas’ın boşluğunu Charles Itandje ile doldurdu. Yönetim, Kamerunlu kaleci ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Karcemarskas’ın takımdan ayrılmasıyla yeni bir kaleci arayışına geçen Gaziantepspor, bu boşluğu Charles Itandje ile doldurdu. Kırmızı-siyahlı ekip, önceki gün prensipte anlaştı Kamerunlu kaleci ile bugün 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Gaziantepspor kulübünün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ”Kulübümüz 1982 doğumlu tecrübeli kaleci Charles Itandje renklerine bağladı. Bonservisi Çaykur Rizespor takımından alınan Charles Itandje ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Charles Itandje’ye hoşgeldin diyor, kırmızı-siyahlı formamız altında başarılar diliyoruz” denildi.

2014 Dünya Kupası'nda başarılı performans gösterdi
Spor Toto Süper Lig’de Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor forması giyen Charles Itandje, Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Rizespor yönetimine takımdan ayrılmak istediğini söylemişti.
2013-2014 yılında ilk Süper Lig deneyimini Atiker Konyaspor ile yaşayan başarılı kaleci, burada 33 lig maçına çıktı. 2014 Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla Avrupa takımlarının da radarına giren Itandje, Dünya Kupası'nın ardından Konyaspor’la yollarını ayırarak Yunanistan’ın Paok takımına transfer oldu.

Trabzonspor maçında kalede olması bekleniyor
Kırmızı-siyahlı yönetim 1 yıllık anlaşmaya vardığı kaleci Charles Itandje akşam saatlerinde Gaziantep’e gelmesi, daha sonra Gaziantepspor’un yarın yapacağı antrenmana katılması bekleniyor. Ayrıca tecrübeli kalecinin, Gaziantepspor’un Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında evinde oynayacağı Trabzonspor maçında sahada olması bekleniyor.

Yeniden Süper Lige döndü
Başarılı kaleci Yunanistan’ın Paok takımında fazla forma şansı bulamazken, Çaykur Rizespor ile anlaştı. 2015-2016 sezonunda Rizespor ile Kamerunlu eldiven ligde 33 maça çıktı. Itandje, Hikmet Karaman’ın programına uymaması sebebiyle tecrübeli teknik adamla arası açıldı ve Karadeniz ekibinden ayrıldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın