ÇAYKURSPOR’LU YILDIZ GÜREŞCİ KAYSERİ’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

ÇAYKURSPOR’LU YILDIZ GÜREŞCİ KAYSERİ’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

 

 

Kayseri’de gerçekleşen, Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında, ÇAYKUR spor Güreş Kulübü Yıldızlar Sporcularından 42 kilo klasmanında Bekir ATEŞ, Grekoromen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası ikinciliğini, Rize’ye ve Çaykurspor Kulübüne kazandıran sporcu oldu.

Kayseri ilinde üç gün süren müsabakalarda ki maçlar 10 sıklette yapıldı. Grekoromen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası müsabakaları sonucunda, şampiyonluk derecesi elde eden sporcular, Türkiye’yi uluslararası arenalardaki yarışmalarda temsil edecek.

Kayseri’de düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası müsabakalarında elde edilen sonuçlara göre, 42 kiloda Konya Büyükşehir Spor Kulübünden İsmail Oruçoğlu birinci olurken, Çaykurspor Güreş Kulübünden Bekir Ateş Türkiye ikincisi, Sakarya Hendekspor Kulübünden Görkem Erdoğan Türkiye üçüncüsü şampiyonu oldular. Çaykurspor Kulübünde Yıldızlar Güreş takımını Fahri Güzel çalıştırmaktadır.

Ayrıca, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcularından, 50 kiloda Mücahit Tiryakı Türkiye İkincisi, 63 kiloda Mustafa olgun Türkiye üçüncüsü, 69 kiloda Muhittin Sarıçiçek Türkiye ikincisi, 54 kiloda Ömer Faruk Sak, Türkiye 5 beşincisi olarak, Türkiye Şampiyonu oldular. Çaykurspor ve TOHM’dan 8 sporcu Milli takım kampına davet edildiler. Çaykurspor Kulübü ve TOHM yönetici ev Antrenörleri, Çalışmalarında kulüplerine ve sporcularına tanımış olduğu imkân ve desteklerden dolayı, Çaykurspor Kulübü YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e teşekkür ettiler. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    adm

     4 Nisan 2017 16:28
         

    Ne güzel maşaallah.yildizlarda bu başarilar geliyor futboldada öyle sonra yaş ilerledikce başari düşüyor bu niye? bi araştırıp bu başarisizlik hastaliğinin bertaraf edilmesi lazim.bizim rizemizde insanlarin fıtraten mağlubiyeti kabullenmiyor azimli ,başarilabilir.ALLAH RIZASI İSTİKAMETİNDE MUVAFFAKİYYET VERSİN AMİN 

Yorum Yapın