ÇAYKURSPOR’LU KANOCU ŞAMPİYON OLDU

  ÇAYKURSPOR’LU KANOCU YUSUFELİN’DE TÜRKİYE KUPASI 2.ETAP BÜYÜKLER C1 ŞAMPİYONU OLDU

 

 

Artvin'in Yusufeli İlçesi Kano yarışları parkurunda, 21-22 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen, Kano Akarsu Slalom Türkiye Kupası 2.Etap yarışmalarında, Çaykurspor’un Milli Kanocusu Murat Çiftçi, Büyük Erkekler C1 yarışmaları ikinci etap Türkiye şampiyonu oldu. Çaykurspor’lu Milli Kanocu Murat Çiftçi, bu yıl ikinci defa C1 Büyükler Türkiye şampiyonluğunu ve geçen ay Makedonya’da yapılan IKAS Şampiyonasında ülkeme ve Çaykurspor kulübüme üçüncülük şampiyonluğunu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu yarışmalarda ve çalışmalarımda bizlere zaman maddi ve manevi destek olan, Çaykurspor YK Başkanımız ve Çaykur Genel Müdürümüz sn. İmdat Sütlüoğlu’na şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. ”dedi.

 

 

Büyükler, Gençler ve Yıldızlar kategorilerinde K1 ve C1 tekne sınıflarında yapılan Türkiye Kupası yarışlarında Rize, Artvin ve Tunceli illerinden katılan 8 kulübün toplam 48 sporcusu madalya mücadelesi verdi. Oldukça çekişmeli mücadelelere sahne olan yarışların sonunda dereceye giren sporcularımıza madalya verildi.

Yusufeli’ndeki yarışmalarda, Büyük Erkek K1 kategorisinde dereceye giren sporcularımıza madalyalarını, Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı takdim etti. Genç Erkek K1 kategorisinde dereceye giren sporcularımıza madalyalarını Kano Federasyonu YK üyesi Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin takdim etti. Büyük Erkek C1 kategorisinde dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Kano Federasyonu Başkan Vekili Osman Ercan ve Genel Koordinatör Ahmet Emrah Beşe, Genç Bayan C1 kategorisinde Kano Federasyonu YK üyesi Hasan M.Özyıldırım, Büyük Bayan K1 kategorisinde Federasyonun Genel Sekreteri Sevban Yıldırım ve YK üyesi Serdar Zagralı takdim ettiler. Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Türkiye Kupası 2.Etap Yarışlarına katkılarından dolayı, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’e, Çaykur Genel Müdürlüğüne, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim ve Yusufeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Kırbıyık’a teşekkür plaketi takdim etti. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-YUSUFELİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın