Minik Boksörlerden Madalya Sevinci

Minik Boksörlerden Madalya Sevinci

 

 

 

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Rize’li sporcular bir altın bir gümüş madalya kazandı.

Artvin Çoruh Üniversitesi Spor Salonunda 7 gün süren Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Rize’li minik boksörler göz doldurdu.

31- 65 kilo arasında 10 kategoride 40 ilden 373 sporcunun katıldığı şampiyonada rakiplerini mağlup eden ilimiz sporcularından 34 kg. Alperen YILMAZ Türkiye  birincisi 59 kg. Miraç DEMİR Türkiye ikincisi oldular.

 

Rize Gençli,k Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK açıklamasında “ 7 gün süren bu zorlu müsabakalarda Rize’li sporcularımızın elde ettikleri başarı bizleri gururlandırmıştır. Emeği olan antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyor bir sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Mustafa Girit

     28 Temmuz 2017 14:15
         

    Alpereni bizzat tanıma fırsatım oldu. Onun antrenörü Aydın hoca onun başarısından emindi zaten. Burada Aydın hocayı gönülden kutlarım. İdealist bir antrenör, her türlü arkasında durulması gerekir bence. Rize iline daha çok başarılı sporcular yetiştireceğinden eminim. 

Yorum Yapın